Nicsak ki vagyok szavazó app! Szavazás menete és applikáció letöltés!

Kelt: 2020.11.22 Kovács Gergely

Nicsak ki vagyok szavazó app! Szavazás menete és applikáció letöltés! TV2 LIVE applikáció segítségével szavazhatunk! Tudd meg hogy megy a szavazás menete.

Vasárnap elsartol a TV2 vadonatúj élő szuperprodukciója, a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada, a nézők azonban már most elkezdhetik a szavazást a TV2 Live applikáción keresztül!

A látványos showműsorban minden héten 3 maszkos szereplőt lepleznek le a sztárcsapatok a tévénézőkkel együtt.

Ajánlónk után folytatódik a cikk!
Tudtad, hogy a Mamma Mia musical magyarul is látható? A musicalre már 2000 forinttól lehet jegyeket venni és olyan sztárokat láthatunk az előadáson, mint Stohl András, Koós Réka, Détár Enikő, Hajdú Steve és még sorolhatnám! Jegyek és részletek itt!

De vajon melyikük lesz majd ügyesebb: a Mádai Vivien, Kajdi Csaba és Pápai Joci által alkotott trió vagy az Ábel Anita, Csonka András, Király Viktor csapata? Erről már most szavazhatnak a nézők a TV2 Live applikáción keresztül, vasárnapon pedig kiderül, hogy melyik sztárcsapat lesz az ügyesebb a tippelésben!

TÖLTSED LE AZ APPLIKÁCIÓT!
Az applikációt innen tudod letölteni Android, iOS (Apple), vagy Windows Phone rendszeren működő telefonodra.

Ne hagyd ki a JÁTÉK menüpontunkat sem, ahol számtalan dolgot nyerhetsz!

NÉZD MEG KAPCSOLÓDÓ HÍREINKET IS A CIKK ALATT!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Majka és Curtis Hétvége! Ráadás koncert! Jegyek itt!
Olyan gyorsan fogyott a Budapest Park első két napjára a jegy, hogy ráadást kellett beszúrni. Nagyon gyorsan fogynak a a jegyek 2020. május 31-re is.
Nikola Tesla musical 2020-as turné - Jegyek és helyszínek itt!
Nikola Tesla - Végtelen energia musical országos turné 2020-ban - Jegyek és helyszínek itt! Budapest, Szekszárd, Fertőrákos, Tokaj....
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Zorán koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Zorán koncertezik 2020-ban Budapest, Budaörs, Baja, Szekszárd, Vecsés, Tatabánya koncerttermeiben. Jegyek és Zorán turné helyszínek itt!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, Veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
100 Ft csak a sikló és a libegő jegy a gyerekeknek!
Egy igazán különleges akció várja a családokat 2020 végére. Utazz az idén 50 éves Libegőn és 150 éves Siklón.
Péter Szabó Szilvia koncert 2021-ben Budapesten a MOM-ban - Jegyek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje a 2021. május 8.-án Budapesten a MOM Kulturális Központban lesz látható! Jegyek itt!
We Will Rock You musical 2021-ben a Bajai Szabadtérin - Jegyek a Queen musicalre itt!
A We will Rock You musical 2021. augusztus 13-14-én a Szentháromság téren felállításra kerülő Bajai Szabadtéri Színpadon lesz látható. A Queen musicalre jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK