Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

NOX koncert 2023-ban Pécsen az Expo Centerben - Jegyek itt!

2022.12.13 kovacsad

NOX koncert 2023-ban Pécsen az Expo Centerben - Jegyek itt!

A Nox koncert turnéra indul 2023-ban. A Főnix turné keretein belül a NOX koncertezik 2023. március 25.-én Pécsen az Expo Centerben az Agorában. A pécsi koncertre már elkezdték a jegyértékesítést!

A NOX fennállása alatt, szinte nem volt olyan díj, vagy rangos elismerés, amit ne zsebelt volna be a csapat. A „Bűvölet” című lemezükkel elnyerték az év hazai albuma díjat, a „Ragyogás” lemez Fonogram-díjas lett, elnyerték a nemzetközi Perzsa Arany Oroszlán díjat és több ízben is megválasztották őket az év zenekarának, de 1. helyezést értek el a Dalnokok Ligájában is. Nyolc lemezükből az összes aranylemez lett, ebből hat platina, 3 pedig dupla platina, a 2005-ös Eurovíziós Dalfesztiválról pedig a 12. helyezéssel tértek haza. Szinte nem volt olyan rádió vagy zenetévé sem, ahol ne találkoztunk volna a NOX különleges hangzásvilágú dalaival, melyekkel valami ősi energiára, érzésre tapintottak rá, átitatva a magyar népzene sokszínűségével és váltak pillanatok alatt az ország kedvenceivé.

A 2005-ös „Ragyogás” című album és turné után a formáció megállíthatatlannak tűnt. Teltházas aréna koncertek szegélyezték útjukat hazánkban és határon túl is. A Százszor ölelj még, a Forogj, világ, a Túl a Varázshegyen, vagy a Szeretem dallamai, sokak fejében ott visszhangzik mindmáig. Ezért is okozott mindenkinek szomorú meglepetést, amikor 2009-ben, karrierjük csúcsán a NOX egyik napról a másikra, hirtelen eltűnt a közönség szeme elől, a rajongóknak arra sem volt lehetőségük, hogy egy búcsúkoncerten köszönjenek el kedvenceiktől.

Most azonban, 20 évvel alakulása után a formáció feléled. A Főnix Legendája címet viselő koncerten, felcsendül majd az összes NOX klasszikus, sőt, a 2022 őszén megjelent vadonatúj NOX lemezről is számíthat egy kis ízelítőre a közönség. Természetesen, ahogy a NOX-tól megszokhattuk, ezúttal is egy lenyűgöző show-val készülnek.

A csapat mindig is előszeretettel használta az adott kor technikai lehetőségeit a maximális vizuális élmény érdekében, így a táncszínház mellett, ezúttal is a lehető legmodernebb technikai megoldásokra és lenyűgöző látványvilágra készülhet a közönség. 

„A legenda színháza, a bűvölet varázsa, a tánc csodája, a szépség bája, a tűz ragyogása: a NOX.”

A Főnix turné keretein belül a NOX koncertezik 2023. március 25.-én Pécsen az Expo Centerben az Agorában. A pécsi koncertre már elkezdték a jegyértékesítést!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Turnéállomások:

2023. március 24. Szombathely, Agora
2023. március 25. Pécs Expo Center
2023. március 31. Veszprém Aréna
2023. április 2. Szolnok Városi Sportcsarnok
2023. április 14. Miskolc, Generali Aréna
2023. április 15. Debrecen, Főnix Aréna
2023. április 21. Szegedi Városi Sportcsarnok
2023. április 22. Székesfehérvár Alba Regia Sportcsarnok
2023. április 23. Kanizsa Aréna
2023. augusztus 19. Tokaji Fesztiválkatlan

A turnéra ide kattintva vásárolhatóak jegyek!

* Az időpont változtatás jogát fenntartják!

* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024