NYERJ egy egyedi Csokitasit!

Kelt: 2020.11.03 Kovács Gergely

NYERJ egy egyedi Csokitasit! Csokik csomagolásából készül a különleges táska. Érdemes megnézni az összeset.

Az újrahasznosítás egyik igazán különleges példáját láthatjuk, hiszen csomagolásokból készül táska, tolltartó, pénztárca egy lelkes magyar fiatal jóvoltából. A Csokitasi nevű Instagram oldalon megnézhetjük az eddig készített termékeket. Érdemes már most bekövetni, hiszen sok meglepetés várható még.

A csokis különlegességeket hobbiként készíti így ha szeretnél ilyet Karácsonyra ajándékba akkor érdemes érdeklődni az Instagram oldalon.

Ráadásul nem csak a külső része cuki a csokitasiknak, hanem belül is egyedi bélelést kapnak. Ráadásul mivel több méretben is elérhető, így a funkciója is eltérő mindegyik csomagolásnak.

Nem csak csoki, hanem például macska kaja és gumicukor csomagolásból készült már ilyen táska.

Játkunkban 1 Csokitasi különlegességet sorsoltunk azok között, akik helyesen válaszolnak a JÁTÉK menüben található kérdésünkre.

További 1 Csokitasi került kisorsolásra azok között a Facebook követőink között, akik ide kattintva megírják, hogy melyik a kedvencük az Instagram oldalon található termékek közül. Persze a megosztásoknak is örülünk. ;)

Nyerteseink: Kertész Takács Anna, Molnár Piroska

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a KultúraOnline kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kóstolj INGYEN szaloncukrokat! Szaloncukor kóstolókat keresnek!
Az ország legjobb szaloncukor tesztelőit keresik! Jelentkezz!
Idén is kapható lesz az Erős Pistás szaloncukor!
Idén is kapható az Erős Pistás szaloncukor!
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, Veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
100 Ft csak a sikló és a libegő jegy a gyerekeknek!
Egy igazán különleges akció várja a családokat 2020 végére. Utazz az idén 50 éves Libegőn és 150 éves Siklón.
Péter Szabó Szilvia koncert 2021-ben Budapesten a MOM-ban - Jegyek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje a 2021. május 8.-án Budapesten a MOM Kulturális Központban lesz látható! Jegyek itt!
We Will Rock You musical 2021-ben a Bajai Szabadtérin - Jegyek a Queen musicalre itt!
A We will Rock You musical 2021. augusztus 13-14-én a Szentháromság téren felállításra kerülő Bajai Szabadtéri Színpadon lesz látható. A Queen musicalre jegyek itt!
Mikulás villamos is jár Budapesten!
Mikulás villamos is jár Budapesten a 3-as villamos vonalán!
Európa legszebb Adventi Villamosa is útra kell idén!
2020-ban is közlekedik a villamos. Európa legszebb villamosának választották tavaly a különleges Karácsonyi villamos. A Fényvillamosok között minden évben külön esemény a díjnyertes villamos.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK