Nyílt nap a Gyermekvasúton! Különleges programokkal várnak!

Kelt: 2019.01.25 Kovács Gergely

Nyílt nap a Gyermekvasúton! Különleges programokkal várnak! Mozikocsi, hangosbemondás, váltókezelés és LEGO vonat látogatás is lesz a különleges napon.

Pár napja legizgalmasabb budapesti showműsorokról, a 200 forintos Állatkerti belépőrőla Jégfolyosóról és  a Mézga család musialről írtunk.Most pedig egy újabb izgalmas programot ajánlunk.

2019. január 27-én vasárnap nyílt napot tart a Gyermekvasút a Széchenyihegyi végállomáson. 10 és 16 óra között színes programokkal várjuk a kisvasút világa iránt érdeklődő gyerekeket.

A nyílt napra ellátogató gyerekek kipróbálhatják Széchenyihegy állomás vasúti berendezéseit. Így akár a legkisebbek is nyomtathatnak jegyet a jegykiadó számítógéppel, felpróbálhatják az egyenruhát, valamint kisfilmeket nézhetnek a mozikocsiban. Az iskolások hangosbemondóként is bizonyíthatnak, betekinthetnek a váltókezelő munkájába, és az állomáson álló szalonkocsiban valódi vasutas felszerelésekkel végezhetik a jegyvizsgáló teendőit.


Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!


A nyílt nap alkalmával járműbemutatóval is várják az érdeklődőket Széchenyihegyen: kívül-belül meg lehet tekinteni a működő gőzmozdonyt, a 90 éves kis szalonkocsit, a teljes felújítás után idén télen ismét szolgálatba álló nagy szalonkocsit és egy hóekével felszerelt Mk45-ös dízelmozdonyt. Kiállítjuk a tavalyi tél nagy sztárját, a LEGO® külsőt viselő C50-es kismozdonyt.

Fotó: Gyermekvasút Facebook

Ezen a hétvégén a hagyományos vonatok óránként közlekednek Hűvösvölgy és Széchenyihegy állomás között.

Azok a gyerekek, akit kedvet kapnak a vasúti szolgálathoz, még regisztrálhatnak a február 2-án induló gyermekvasutas tanfolyamra: www.gyermekvasut.hu/rendezvenyek/tanfolyam201902/

Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, és a JÁTÉK menüpontban található nyereményjátékokat is ajánljuk. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szelfizz a Bud Spencer és Terence Hill filmből is jól ismert Dune Buggy autóval!
Kiállították a Különben dühbe jövünk filmből is ismert Buggy-t! Sőt most akár meg is vásárolhatjuk. A kulcsokat Terence Hill adja majd át.
Csokoládé Múzeum és Kiállítás Budapesten! Jegyek itt a csoki kóstolásra!
Csokoládé kóstolás, túrák és különlegességek várják Budapesten a Csokoládé Múzeum látogatóit. Igazán jó ajándék mindenkinek. Vegye meg most a belépőjét!
Országos turnéra indul a Kiev City Balett Rómeó és Júlia balettje - Jegyek és helyszínek itt!
Budapest, Győr, Debrecen, Zalaegerszeg, Szekszárd, Hódmezővásárhely,Miskolc, Veszprém, Gödöllő, Zalaegerszeg, Békéscsaba, Tatabánya legnagyobb színháztermeiben lesz látható a Kijevi Balett Rómeó és Júlia Balettje. Jegyek a Kiev City Balett ...
A Pál utcai fiúk musical 2019 - Országos turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Pál utcai fiúk című musical óriási sikert aratott és azonnal közönségkedvenc lett így számos vidéki színház is színpadra állította. A Pál utcai fiúk musical 2019-es előadásaira már kaphatóak a jegyek!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2019 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncertezik 2019-ben országszerte. A turné keretein belül Szolnok, Orosháza, Szombathely, Szeged, Pécs, Debrecen és Budapest közönsége biztosan hallhatja énekelni.
Omega koncertek 2019 - Jegyek az Omega Tűzvihar koncert turnéra itt!
Már most meghírdetésre kerültek az Omega koncertek 2019-es Tűzvihar turné állomásai. Az Omega Tűzvihar koncert turné Szeged, Veszprém, Zalaegerszeg, Debrecen, Sopron, Pécs, Nyíregyháza, Miskolc arénáiban biztosan látható lesz. Jegyek itt!
200 forint lesz a jegy az Állatkertbe 3 napig! Gyerekesek figyelem!
Mackófesztivál a Fővárosi Állatkertben. Kispandák, gyereklabor, ormányos medve etetés, fóka tréning és még számtalan meglepetés várja az érdeklődőket.
Kóstolj INGYEN csokikat a világ minden tájáról! Jelentkezés itt!
Kóstolj ingyen csokikat a világ minden tájáról! Csokikóstolókat keresnek!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK