Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Nyugati nyaralás - új vígjáték a mozikban! NYERJ 2 JEGYET!

2022.09.09 kovacsad

Nyugati nyaralás - új vígjáték a mozikban! NYERJ 2 JEGYET!

Ettől a kalandtól még Füred is kettéáll! A Nagykarácsony alkotóinak új vígjátéka szeptember 15-től a mozikban! Mészáros Máté, Pokorny Lia, Szőke Abigél, Tóth Mátyás, Szervét Tibor, Orosz Ákos és még sokan mások lesznek láthatóak az új magyar vígjátékban.

Magyarország a ’80-as évek derekán. Maurer Gyuri ügyes, veszprémi autószerelő, aki mindent meg tud oldani – még a pártvezetők Ladáit is ő szereli. Családja a riviéra lázában ég, már épp indulnának nyaralni, ám a négy útlevél helyett csak három érkezik meg. Gyuri hirtelen megvilágosodik: kölcsönveszik egy disszidens magyar nála hagyott autócsodáját. A német verdával és papírokkal a nyugatra igyekvő magyarok helyett nyugatról érkező turisták lesznek, akik a legnagyobb luxust élvezhetik a Balatonnál. Nem is sejtik, hogy a “kölcsönvett” autóval egyenesen a hidegháborúba hajtanak bele…

Premier: 2022. szeptember 15.
Videó:

Szereplők:
Mészáros Máté (Maurer Gyuri), Pokorny Lia (Maurer Kriszta), Szőke Abigél (Maurer Katica), Tóth Mátyás (Maurer Peti), Szervét Tibor (Suhajda elvtárs), Znamenák István (Szurdi elvtárs), Orosz Ákos (Lantos), Ötvös András (Tokodi), Katona Péter Dániel (Balázs), Patkós Márton (Soltész Rezső)

rendező: Tiszeker Dániel, Lévai Balázs
forgatókönyvíró: Tasnádi István
producer: Lévai Balázs
operatőr: Pataki Ádám
vágó: Mezei Áron 
zeneszerző: Balázs Ádám 
látványtervező: Kálmán Eszter 
jelmeztervező: Klimo Péter 
gyártásvezető: Valkony Zsolt, Nyírő László
producer: Lévai Balázs, Meggyes Kriszta

A film elkészülését a Nemzeti Filmintézet 267.5 millió forinttal támogatta.
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary

JÁTÉK!
A játék nyertesei:

Kovács Mara, Kertész Takács Anna, Nagy Krisztián, Boros Lajos és Hegedűs Éva

Játékunkban most a Fórum Hungary jóvoltából páros jegyet sorsolunk a filmre. A játékban 2 módon is lehet nyerni. Páros jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Mikor voltak utoljára a Balatonon nyararalni?? A megosztásoknak is örülünk! :)

Valamint azok között is sorsolunk páros mozijegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék szeptember 19-ig tart.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024