Ők lesznek Fenyő Miklós sztárvendégei a Margitszigeten - Jegyek itt!

Kelt: 2019.07.21 kovacsad

Ők lesznek Fenyő Miklós sztárvendégei a Margitszigeten - Jegyek itt! Csókkoktél- Fenyő Miklós koncertje 2019. augusztus 31.-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Fenyő Miklós egy posztban árulta el kik lesznek a sztárvendégek a Margitszigeti koncertjén és hogy milyen meglepetéssel készül.

"A Margitsziget az Szent...

A dolog úgy kezdődött, hogy sztárvendégeket kellett keresnem az idei Víztorony-koncerthez. Nem könnyű feladat így, huszonkét év után...

Amit tudnotok kell, a tavalyi évben április és október között megírtam két vadonatúj színdarab szövegkönyvét. Csak úgy, saját kedvtelésemre. Jó történet mind a kettő. Soha nem csináltam korábban ilyesmit, de hát... alkotni muszáj. Sok nagyon klassz zeneszámot tettem bele, olyanokat, amiket mindannyian szerettek, és amik ritkábban fordulnak elő a koncerteken. Az egyik darabhoz azonban írtam egy teljesen új dalt. Egy dalt, amit a női főszereplő énekel a történet fordulópontján. Ehhez kellett nekem egy spéci hang.

Keresgéltem a YouTube-on, és rátaláltam erre a Gabira. A Tóth Gabira. Gondoltam, a felvételre megpróbálhatjuk. Nos, a felvételből nem lett semmi. (Egyelőre...) Viszont felkértem augusztusra, és ő elsőre kedvesen igent mondott. De hát, róla úgyis tudtok mindent....

Weszely Ernőt (Ernie) nagyon régen ismerem. Ritkán találkozunk, de akkor jókat dumálunk. Ő egy szuper tehetséges vak fiú, egy zongorista, harmonikás, énekes. Remek előadó. Majd meglátjátok...

Mindkettőjüknek ajánlottam a szerintem hozzájuk legjobban illő nótákat, és mindketten nagy lelkesedéssel fogadták.

Remélem, hogy Ti is...

Hát, Így.

Fenyő Miklós"

Fenyő Miklós koncertje 2019. augusztus 31.-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További izgalams koncertek lentebb a kapcsolódó cikkekben!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Hotel Menthol musical Szentesen - Jegyek itt!
A Hotel Menthol musical 2019. augusztus 12-én Szentesen lesz látható! Jegyek itt!
Az Operaház a Diótörő balettje 2019-ben az Erkel Színházban - Diótörő jegyek itt!
2019-ben az Operaház felújítása miatt új helyszínen lesz látható a Diótörő. A Diótörő balett november végétől hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
Fenyő Miklós koncert 2019-ben az Arénában! NYERJ 2 JEGYET!
A Fenyő koncert a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre 2019. december 27-én pénteken 20 órától. Mindenkit szeretettel vár Fenyő Miklós, hiszen Fenyő nélkül nincs karácsony.
Elisabeth a Győri Nemzeti Színházban - Jegyek és szereplők itt!
Bori Réka, Fehér Nóra, Csiszár István, Kocsis Dénes, Fejszés Attila, Szemenyei János, Nagy Balázs, Másik Lehel, Mózes Anita főszereplésével érkezik az Elisabeth musical a Győri Nemzeti Színházba. Jegyek itt!
Karácsonyi Dallambusz is indul Budapesten 2019-ben!
Karácsonyi Dallambusz is indul Budapesten 2019-ben!
Gratulálunk! Budapesten van Európa legszebb karácsonyi vására!
HATALMAS EREDMÉNY! 116 országból nyert a budapesti vásár!
Gyilkos ballada musical az Átriumban! Szereposztás és VIDEÓ itt!
KERO rendezésében Muri Enikő, Simon Panna Boglárka, Veréb Tamás és Kerényi Miklós Máté szereplésével érkezik a Gyilkos ballada rockmusical Budapestre. Bemutató 2019 decemberében.
Star Wars Lego kiállítás nyílt Budapesten - Jegyek itt!
Star Wars Lego kiállítás nyílt Budapesten! Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK