Óriáskijelző 2016 - Jön a Schönherz Mátrix 2016! VIDEÓ ITT!

Kelt: 2016.09.20 Kovács Gergely

Óriáskijelző 2016 - Jön a Schönherz Mátrix 2016! VIDEÓ ITT! 2016-ben is óriáskijelzővé válik a kollégium fala. Idén sem marad el a Schönherz Mátrix vagy ismertebb nevén a Schönherz Óriáskijelző. Nézze meg az ajánló videót is a korábbi évekről.

A BME-VIK (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai kar) Karinapok egyik legnagyobb eseménye a Schönherz Mátrix vagy Schönherz Óriáskijelző, melynek keretében a VIK-esekből álló csapatok színes animációit jelenítik meg LED-ek segítségével a Schönherz Zoltán Kollégium déli falának ablakain. A rendezvény technikai hátterét a Simonyi Károly Szakkollégium biztosítja.
Fotó: Facebook


Minden ősszel óriáskijelzővé alakítják a Schönherz Zoltán Kollégium egyik falát, melyen többek között az aktuális Qpa (Villanykari napok) csapatainak animációit láthatják.

Idén 2016. október 2-án 20:00-kor lesz az esemény, ami INGYEN látogatható!

Nézze meg a korábbi évek során készült videót:


Idén is várnak minden érdeklődőt a Schönherz Óriáskijelzőre, másnéven Mátrixra, mely a Schönherz Zoltán Kollégium déli oldalán látható majd a BME Villanykari napok (Qpa) nyitóeseményeként. A legjobb kilátás a Rákóczi-híd (Lágymányosi-híd) budai hídfőjéről lesz (http://g.co/maps/qm85x).

Ha szereted az érdekes és számítógépes programokat akkor a Play It nevű esemény is neked való lehet.

Érdemes megnézni a kapcsolódó híreinket is, hiszen számtalan érdekességet gyűjtöttünk egybe!

Ha tetszett a cikk, ajánlja barátainak is!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Dumaszínház jegyek!
A Dumaszínház tagjait nem kell bemutatni. Előadásaikra a jegyvásárlás szinte verseny, hiszen a jegyfoglalás megkezdésekor pillanatok alatt elfogynak a jegyek. Érdemes hát online foglalni. A Corvin Dumaszínház stand-up comedy műsoraira jegyek kaphatóak!
Mit árul el rólunk a Facebook-profilunk?
Ha bárkire kíváncsiak vagyunk, egyből a Facebookon nézelődünk, pont ahogy a HR-esek is. De mire figyeljünk e böngészés közben HR-esként és munkavállalóként. A profilunk titkai...
Táncoló lovak az Arénában - Jegyek itt!
A Spanyol Királyi Lovasiskola 2017. december 2-án és 3-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható. Carmenjének megelevenedő operaképeiben Escamillo-t, a legyőzhetetlen torreádort Bakonyi Marcell és Szegedi Csaba énekli. Sztárvendég: ...
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
Anyatigrisek musical 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Király Lindával és Fehér Adriennel érkezik az Anyatigrisek musical 2021. júliusában a Városmajorba. Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021-ben Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021. augusztus 14-én Budapesten Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK