Palya Bea koncert 2020-ban a Városmajori Szabadtéri Színpadon - NYERJ jegyet!

Kelt: 2020.09.09 kovacsad

Palya Bea koncert 2020-ban a Városmajori Szabadtéri Színpadon - NYERJ jegyet! NYERJ JEGYET Palya Bea koncertjére! A koncert 2020. szeptember 12-én kerül megrendezésre a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

Palya Bea egy különleges, tartalmas, elgondolkodtató, mégis életigenlő és feltöltő zenei utazásra hívja közönségét zenekari koncertjein, ahol a kelet és nyugat között repkedő, etnikus dalok hol jazz-es színt, hol modern groove-okat kapnak, miközben a hangzásvilág közepét a cimbalom zengése és ritmikussága adja. Ebben a zenei sokszínűségben formálódnak meg Bea személyes gondolatai.

A koncertről nem hiányozhatnak Bea legsikeresebb és legfontosabb dalai az elmúlt évekből, így a legnagyobb Youtube nézettséget elért Szabadon, a közönséget transzba ejtő Suttognak a vének, a magával ragadó Szaladós, az újrakezdés himnusza, a Hazatalálok én, a virtuóz hálaének, a Volt szeretőm, a női ősöket egybeterelő Hívlak téged vagy épp a táncra hívó Egész nap. De olyan slágerek is helyet kapnak, mint a Hoppá vagy a Stop és a születőben lévő új, életet ünneplő dalok is folyamatosan kerülnek be a repertoárba.

Palya Bea koncertje 2020. szeptember 12-én kerül megrendezésre a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyvásárlás itt!

A Palya Bea zenekar tagjai:

Palya Bea - ének, tapan, kézi dob, kanna, shakerek
Czirják Tamás – dob, ütőhangszerek    
Gerzson János – oud, buzuki, kalimba, furulya
Lisztes Jenő - cimbalom I helyettesítő: Oláh Krisztián - zongora
Orbán György – nagybőgő  
Szokolay Dongó Balázs – furulya, szaxofon, duda, kaval

Nyerteseink: Steiner Dani, Mészáros Erika

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK