Paul Kalkbrenner koncert 2016-ban is VOLT Fesztiválon - Jegyek itt!

Kelt: 2016.06.19 kovacsad

Paul Kalkbrenner koncert 2016-ban is VOLT Fesztiválon - Jegyek itt! Mindenkit várna a VOLT Fesztivál első napján a Paul Kalkbrenner koncertjén 2016. június 29-én.

A VOLT Fesztiválon 2016-ban fellép a The Prodigy,  Slayetrs Wiz Khalifa, az Iron Maiden, a Punnany Massif, a Cimbaliband, a CSÍK Zenekar, a Deák Bill Blues Bans, Freddie, Kiss Grófo a Magna Cum Laude a Tankcsabda és Szikora Róbert is. 

Az idei nyár nem Berlinbe, hanem ismét Sopronba, a Telekom VOLT Fesztiválra hívja a hazai partikörökben nagy sikert arató Berlin Calling című film sztárját Paul Kalkbrenner is. Az európai techno kultúra legaktuálisabb és legfelkapottabb DJ-producere, Paul Kalkbrenner filmbeli alteregójával ellentétben sosincs alkotói válságban, hanem épp ellenkezőleg: neve évek óta headlinerként szerepel Németország és Európa legnívósabb elektronikus zenei rendezvényein. Fellépéseire rendre a meghirdetés pillanatában elfogynak a belépők, a legendás berlini techniszcéna legismertebb arca már a tavalyi, 7 című, több országban listavezető új albumával érkezik Magyarországra.

Több más fellépő mellett koncertet ad a Paul Kalkbrenner is  2016. június 29-én a VOLT Fesztiválon. A VOLT Fesztiválra már elkezdték a jegyek értékesítését.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!


A VOLT első napjánra megváltott jegyeddel több koncertet is élvezhetsz, hiszen fellép még a Wellhello, The Biebers, Szabó Balázs és bandája, Járai Márk, a Hősök és a Bikini, Paul Kalbrenner, a Beatrice, a 30Y és még sokan mások.

VIP jegyek és bréletek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Fritz Kalkbrenner koncert 2016-ban a Balaton Soundon - Jegyek itt!
2015-ban a magyar rádiók egyik kedvence volt a Back home című dala, ami biztosan elhangzik majd Fritz Kalkbrenner koncertjén 2016. július 9-én a Balaton Soundon.
Lost Frequencies koncert 2016-ban a Balaton Soundon - Jegyek itt!
A Balaton Sound 2. napján 2016. július 8-án a Lost Frequencies koncertezik ,de Hernan Cattaneo,Paul Van DYK és Robin Schulz is fellép a Balaton Soundon ezen a napon.
Hurts koncert 2016-ban Zamárdiban a Strand Fesztiválon - Jegyek itt!
A Hurts egy angol szintipop zenekar 2016. augusztus 26-án Zamárdiban a Strand Fesztiválon lép fel.
David Guetta koncert 2016-ban a Sziget Fesztiválon - Jegyek itt!
David Guetta koncertezik a Sziget Fesztiválon 2016. augusztus 14-én - Jegyek itt!
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!
Magyarország Tortája 2020 - Cukrászdák listája itt!
2020-ban a CURIOSITAS – Kíváncsiság lett Magyarország Tortája
Bereczki Zoltán koncert Budapesten a Városmajorban! NYERJ 2 JEGYET!
Szenvedély címmel ad koncertet 2020. augusztus 8-án Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon Bereczki Zoltán. Jegyek még kaphatók.
Magyarország Cukormentes Tortája 2020 - Cukrászdák listája itt!
A Szentivánéji Álom az idei országtorta hozzáadott cukor nélkül.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK