Paul Potts szegedi A bolygó hollandi előadása a TV-ben!

Kelt: 2017.10.01 kovacsad

Paul Potts szegedi A bolygó hollandi előadása a TV-ben! Paul Potts szegedi A bolygó hollandi előadása a TV-ben!

A Szegedi Szabadtéri Játékokon minden évben rendkívűl izgalmas produkciókat láthatunk. Jövőre a Rómeó és Júlia és az Apáca show mellett a Rigolettót láthatjuk. (Részletek és jegyek itt!) Ám addigis egy kis múlt idézés várja a közönséget.

2017. október 9-én este 21:10-től az M5 csatornán lesz látható a Paul Potts főszereplésével Szegeden bemutatott A bolygó hollandi. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Hegedűs D. Géza a Szegedi Szabadtéri Játékokon rendez!
A világ leghíresebb love story-ját láthatják a nézők jövő nyáron a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A produkciót a népszerű színész-rendező, Hegedűs D. Géza állítja színpadra.
Rigoletto a Szegedi Szabadtéri Játékok 2018-as műsorán - Jegyek itt!
Verdi Rigoletto operája a Szegedi Szabadtéri Játékokon 2018. június 29-én és 30-án lesz látható Ludovik Kendi főszereplésével.
A Notre Dame-i toronyőr 2018-ban Szegeden - Jegyek itt!
A Notre Dame-i toronyőr 2018. július 13., 14., 15.-én ismét a Szegedi Szabadtéri Játékokon lesz látható!
Hegedűs a háztetőn 2018-ban a Szegedi Szabadtérin Alföldi Róbert rendezésében - Jegyek itt!
A Hegedűs a háztetőn musical 2018. július 6-7-én csak két előadás alkalmáig lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon Alföldi Róbert rendezésében.
Apáca show musical 2018-ban a Szegedi Szabadtéri Játékokon - Jegyvásárlás itt!
2018. augusztus 10-én a Szegedi Szabadtéri Játékokon magyar nyelven kerül bemutatásra az Apáca show musical, Whoopi Goldberg legendás filmjének színpadi adaptációja.
Robin Hood musical Szegeden - Jegyek a szegedi előadásra itt!
A Robin Hood musical 2017. november 4-én Szegeden Kovács Áron, Vastag Tamás, Gesztesi Károly, Gubik Petra főszerepésével lesz látható a győri Városi Egyetemi Sportcsarnokban. A szegedi előadásra jegyek már kaphatóak!
Sakk musical a Szegedi Nemzeti Színházban - Jegyek itt!
Az ABBA szerzőpárosának sikermusicalje a Sakk musical 2017. december 29-én Szegeden a Szegedi Nemzeti Színházban lesz látható.
Whitney: Queen of the Night - Whitney Houston tribute show Szegeden - Jegyek itt!
A Rebecca Freckleton sztárszereplésével Budapestre látogató Whitney: Queen of the Night - Whitney Houston tribute show 2017. november 19-én a Szegedi Nemzeti Színházban egy alkalommal lesz látható. alkalommal lesz látható.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK