„Pelus és nyakkendő” Online konferencia fiúnevelésről és apaságról

Kelt: 2020.06.11 kovacsad

„Pelus és nyakkendő” Online konferencia fiúnevelésről és apaságról „Pelus és nyakkendő” Online konferencia fiúnevelésről és apaságról sztárokkal!

A közelgő Apák napjára (június 21.) készülve az apaság társadalmilag is jelentős és személyes sorsunkban is életbevágó kérdései kapcsán kétnapos, ingyenes online konferencia keretében közös gondolkodásra hívjuk a csalad.hu olvasóit, a témával foglalkozó szakembereket és persze nem utolsó sorban minden jelenlegi vagy jövőbeni apukát. A Június 17-én, a konferencia első napján 17:00 órától a fiúnevelés és a férfi értékek vonatkozásában az iskolalelkészként dolgozó Bese Gergő atya és Bedő Imre, a Férfiak Klubjának alapítója osztja meg velünk gondolatait. 

Június 18-án, szintén 17:00 órai kezdettel Dr. Császár-Nagy Noémi klinikai szakpszichológus tart előadást az apahiányos társadalomról, majd Léder László, az Apa Akadémia alapítója beszél a modern kori apaság kihívásairól. Mindkét alkalommal a konferencia chat felületén várjuk nézőink kérdéseit, melyekre meghívott előadóink készséggel válaszolnak majd előadásaikat követően. A konferencián videóüzenettel mondja el gondolatait az apaságról Böjte Csaba testvér, Kovács Ákos, énekes, Kovács András Péter, humorista és Bárdosi Sándor, olimpiai ezüst érmes birkózó. A konferencia házigazdája: Takács Bence

Regisztráció: https://csalad.hu/csaladban-elni/fiunevelesrol-es-apasagrol-online-konferencia oldalon.

Június 21., Apák napja alkalmából a csalad.hu két héten keresztül a férfivá érés és a modern kori
apaság kérdéseit járja körül. Az oldalon interjúk, szakmai cikkek és személyes vallomások, blogok
(Tóth Gabi, Schäffer Erzsébet) és vlogok (Bárdosi család) foglalkoznak a fiúk és férfiak családban betöltött pótolhatatlan szerepével és az őket kihívások elé állító szerepkonfliktusokkal. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Szabadtéren a Süsü előadás - Jegyek 1500 forintért itt!
Szabadtéren a Süsü előadás - Jegyek 1500 forintért itt!
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
Anyatigrisek musical 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Király Lindával és Fehér Adriennel érkezik az Anyatigrisek musical 2021. júliusában a Városmajorba. Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021-ben Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021. augusztus 14-én Budapesten Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK