Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Peppa Pig Live - Peppa Malac országos turné! NYERJ 2 JEGYET!

2022.12.27 kovacsad

Peppa Pig Live - Peppa Malac országos turné! NYERJ 2 JEGYET!

A téli szünet egyik legjobban várt programja. A Peppa Malac előadás a Peppa Malac Live a Peppa Pig szereplőivel országos turnéra indul. Győr, Budapest, Szeged és Debrecen arénáiban a téiiszünetben egy élő mesével és a Peppa Malac szereplőivel várják a családokat. Jegyek lentebb!

Peppa Malac, Mamma, Papa, és George malac történeteit már mindenki jól ismeri, hiszen a Peppa Pig mesék a magyar közönséget is meghódították.

Peppa Malac élőben egy édes mesével várja a közönséget a Pepa Malac Live. A Peppa Malac élő showban a mese szereplőivel találkozhatunk.  Peppa malac egy különleges meglepetésre érkezik haza. Mama malac titokban előkészített már mindent, hogy az egy igazi ajándék legyen. Azonban Peppa és Zsoli mindketten túl kíváncsiak és türelmetlenek voltak ahhoz, hogy várjanak, így Mama malac megosztja velük a nagy meglepetést: egy óriási családi fotóalbumot.

Ez a bájos, 75 perces élő show kiváló szórakozás az egész család számára, amely tele van jókedvvel barátsággal, óriási pattogó labdákkal, humorral, énekekkel, amelyen a nézők is interaktívan részt vesznek.

Az előadáson rengeteg dal, sok meglepetés és persze nevetés vár rád!

A Peppa malac előadás 2022-ben Debrecen, Győr, Veszprém, Pécs, Budapest és Szeged Arénáiban várja a közönséget. A Peppa Malac előadás országos turnéjára már elkezdték a jegyértékesítést!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Ha nem akarsz lemaradni, a nagy találkozásról Peppa malaccal és barátaival, foglald le helyed még ma a magyar turné valamelyik előadására az alábbi városokban:

2022. december 26.  Debrecen – Főnix Aréna
2022. december 27.  Győr – Egyetemi Csarnok
2022. december 28.  Budapest - BOK csarnok
2022. december 30.  Szeged – Pick Aréna

Játékunk nyertesei: Molnár Piroska, Kovácsné Varga Katalin, Máté Zsuzsanna
A játékunkban most a Peppa Malac Pick Aréna előadására sorsolunk jegyeket.  A játékban 2 módon is lehet nyerni. Páros jegyet sorsolunk azon Facebook  követőink között, akik követik oldalunkat és a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Melyik a kedvenc gyerekkori meséjük?
A megosztásoknak is örülünk! :)


Valamint azok között is sorsolunk páros jegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék december 26-ig tart.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

• Kristály téli mese-cirkusz a Millenáris Üvegcsarnokában a Recirqueltől - ...
• Ez lesz a téli és karácsonyi műsor 2022-ben a Fővárosi Nagycirkuszban - ...
• Egyfelvonásos Diótörő gyerekeknek Budapesten a Budapest Táncszínház ...
• Jégkirályság - Jégcirkuszi show 2023-ban! Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024