PlayIT Show 2015 - Budapest - Hungexpo - Jegyek itt!

Kelt: 2015.09.11 Kovács Gergely

PlayIT Show 2015 - Budapest - Hungexpo - Jegyek itt! 2015. november 28-29-én ismét megnyitja kapuit a PlayIT Show. A látogatók immár a Hungexpo 34.200 m2-es területén élvezhetik a rendezvény nyújtotta lehetőségeket.

Az ország legnagyobb gamer és IT eseménye ősszel ismét várja a látogatókat.

A PlayIT Show nemtől és kortól függetlenül nyújt érdekes és változatos programot mindenkinek, aki érdeklődik az IT, valamint a mobilok és a videojátékok világa iránt.

2015. november 28-29-én ismét megnyitja kapuit a PlayIT Show. A látogatók immár a Hungexpo 34.200 m2-es területén élvezhetik a rendezvény nyújtotta lehetőségeket: kipróbálhatják a legújabb játékokat, az új generációs konzolokat; változatos, új programokon vehetnek részt; helyszíni versenyeken bizonyíthatják, hogy ők a legjobbak; előselejtezős versenyek döntőbe jutott csapatainak szurkolhatnak; exkluzív árakon vásárolhatnak a kihelyezett standokon; megismerhetik, kipróbálhatják a legújabb kütyüket; s nem utolsó sorban színvonalas, izgalmas előadások várják őket a színpadokon. A programok és a helyszín kellemes környezetet nyújt a közösségi élethez, új ismeretségek, barátságok kötéséhez, virtuális kapcsolatok valódi helyszínre való emeléséhez és elmélyítéséhez.

Belépőjegyedet a november 28-29-én megrendezésre kerülő budapesti PlayIT Show-ra 2015. július 13-tól vásárolhatod meg. Jegyárak és online jegyvásárlás ide kattintva!

A megvásárolt jegyedet a helyszínen karszalagra cseréljük, mellyel a rendezvény időtartama alatt szabad a ki- és bejárás a rendezvényre.

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz!


Ne hagyd ki a cikk alatti kapcsolódó híreket sem!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Minden bulizó fiatalnak látnia kell!
10 nap alatt 10 millió ember látta a videót, amit minden fiatalnak látnia kellene. Egy videó arról, hogyan kábítják el a fiatalokat a bulikban.
Megnyílt a Buda Bed Cinema! Ágymozi Budapesten! Jegyárak és információk itt!
Megnyílt Budapest és egyben Magyarország első ágymozija. Jegyek már kaphatóak a mozi előadásaira. Egy heverőből élvezhetjük majd a kedvenc filmünket.
PlayIT Show 2015 - Debrecen - Jegyek itt!
A PlayIT Show ősszel visszatér Debrecenbe! 2015. november 14-én a debreceni Főnix Csarnok falai közt kerül megrendezésre az esemény.
A PlayIT Show 8.4 Pécsett vár Titeket! Jegyek itt!
Pécs készülj! 2015. október 10-én a PlayIT Show 8.4 Baranya megyébe költözik, és most először Pécsett, az Expo Centerben nyitja meg kapuit a játékok, az IT, és a gamer közösségi élet iránt érdeklődők számára.
PlayIT Show 2015 - Budapest - Hungexpo - Jegyek itt!
2015. november 28-29-én ismét megnyitja kapuit a PlayIT Show. A látogatók immár a Hungexpo 34.200 m2-es területén élvezhetik a rendezvény nyújtotta lehetőségeket.
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK