Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Pletykafészek Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

2023.04.14 kovacsad

Pletykafészek Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

A Pletykafészek 2023. augusztus 18.-án és 19.-én az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

New York város alpolgármestere tízéves házassági évfordulója alkalmából baráti vacsorát rendez. A vendégségbe érkező elegáns házaspárok estéjét azonban jelentősen megnehezíti, hogy az ünnepeltek eltűntek, a személyzet házon kívül van, a vacsora sehol, az emeleten pedig lövések dördülnek.

Ebben a helyzetben rögtön megindul a szóbeszéd – vad találgatások kapnak szárnyra, mindenkinek eszébe jut egy titok, amit a szomszédja fülébe suttoghat, miközben a társaság tagjainak arra is ügyelniük kell, hogy elkerüljék a botrányt: ennek érdekében pedig gondosan titkolóznak egymás előtt is. Nem csoda, hogy a kiérkező rendőrség már egy olyan történettel találkozik, ami még a legvadabb pletykarovatokból is kilógna…

A vígjátékok mestere, Neil Simon ezúttal is kivételeset alkotott. Krimitörténettel fűszerezett bohózata a Jászai Mari-díjas Nagy Sándor rendezésében az első perctől az utolsóig fenntartja a feszültséget, miközben nagyszerű lehetőséget kínál a színészeknek az önfeledt, egész színpadot betöltő komédiázásra. A Veres1 Színház előadására ellátogatóknak nincs is más dolga, minthogy hátradőlve figyeljék a pletykák útját, s közben remekül szórakozzanak a felső tízezer bajba keveredett tagjain.

A Pletykafészek 2023. augusztus 18.-án és 19.-én az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

esőnap: augusztus 20. (vasárnap)
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024