Polyák Lilla koncert a Madách Színházban - Jegyek itt!

Kelt: 2014.04.12 kovacsad

Polyák Lilla koncert a Madách Színházban - Jegyek itt! 2014. október 10-én a Madách Színházban ad koncertet Polyák Lilla. Jegyek már kaphatóak!

Polyák Lilla a Madách Színház és az Operettszínház ünnepelt művésznője számos musical főszerepében látható. Láthattuk már a József és a színes szélesvásznú álomkabát, az Anna Karenina és a Mary Poppins musical főszerepeiben is. Azonban színészi karrierje mellett jelentős énekesi múlttal is rendelkezik. Idén már többedik alkalommal láthatta őt a közönség az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntiben is, hiszen számos saját dala is készült.

Első szóló dala hónapokig a rádiók kedvence volt és még ma is hallható a rádióban.

2014. október 10-én a számára már jól ismert Madách Színházban ad koncertet. Polyák Lilla exkluzív koncertjére már elkezdték értékesíteni a jegyeket is! Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A koncerten várhatóan számos vendég is fellép majd, azonban a bővebb részleteket később árulják majd el.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Mary Poppins musical jegyek itt!
A 2012/2013-as évadban egy Disney musical lesz a Madách Színház első bemutatója.
Bajai Szabadtéri Színház 2014 - Jegyek és műsor!
A Csodálatos Baja rendezvénysorozat részeként az Elisabeth musical lesz látható Baján a szabadtéri színpadon. A Budapesti Operettszínház előadása sztárszereposztásban érkezik Bajára. Napi szereposztás, jegyárak, jegyvásárlás és egyéb információk!
Pasión de Buena Vista koncert Budapesten! Jegyek és videó itt!
2014. október 13-án a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a különleges koncertnek, amire már elkezdték a jegyek értékesítését.
HAVASI Symphonic Aréna Show koncert 2014-ben! Jegyek itt!
2014. december 6-án újra dupla koncert várja a nézőket a Papp László Budapest Sportaréna színpadán. Havasi Balázs Harmadik felvonás az Arénában! Jegyárak, gyerek jegyek, elővásárlási kedvezmény és információk itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. augusztus 19-én kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
X-faktor sztárral debütál a székelyföldi István, a király augusztus 20-án!
Csak székelyföldi szereplőkkel debütál az István, a király 2021. augusztus 20-án. Az előadást dupla, illetve tripla szereposztással játsszák majd, így biztosítva az előadás színvonalát.
Alex Pavesi: Nyolc nyomozó - OLVASS BELE!
A detektívtörténetek aranykorának idején Grant McAllister, a matematika professzora kidolgozza a bűnügyi rejtélyek matematikai szabályait, és hét saját maga által írt történettel illusztrálja elméletét. A fordulat csak ezután jön.
INGYENES stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island!
Ha elvesznél címmel debütál az új dal. Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatja be új dalát a Margaret Island.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK