Radics Gigi karácsonyi koncert a Vígadóban - Jegyek itt!

Kelt: 2014.11.14 kovacsad

Radics Gigi karácsonyi koncert a Vígadóban - Jegyek itt! 2014. december 26-án a Pesti Vígadóban Radics Gigi egy karácsonyi koncerttel várja a rajongóit.

2014. december 26-án a Pesti Vígadóban Radics Gigi egy karácsonyi koncerttel várja a rajongóit.

Radics Gigi a Megasztáros győzelme óta megjárta Amerikát, többször is láthattuk az Eurovíziós Dalfesztiválok előválogatóin és számos dalát játszák a rádiók is, sőt nem régen megkapta élete első musical főszerepét is.

Azonban Radics Gigi karácsonyi koncertjén nem csak a már jól ismert slágereiből válogat, hanem számos különleges kedvence és pár karácsonyi kedvenc is elhangzik majd. 

A fellépők között olyan nevekkel találkozhatnak a nézők, mint Fischl Mónika, Radics Gigi és Vadász Dániel

A Magyar Rádió Gyermekkórusa és a Magyar Virtuózok segítségével, Mendelssohn, Kodály vagy Rachmanyinov művei mellett felcsendül az elmaradhatatlan White Christmas, az Ave Maria vagy a Happy day és megannyi klasszikus dal.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Élvezze ki az ünnep utolsó napjait egy meghitt hangulatú karácsonyi koncerten Radics Gigivle!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

A Játékkészítő a Tüskecsarnokban - Jegyek itt! Főszerepben Alföldi Róbert
2014. december 27-30 között a Tüskecsarnokban lesz látható az új magyar színházi szenzáció A Játékkészítő. A Játékkészítő zenés akciómese főszerepeiben Alföldi Róbert, Bereczki Zoltán, Radics Gigi, Pokorny Lia, Hajdu Steve, Nagy Feró, ...
Mága Zoltán Budapesti Újévi koncert 2015-ben az Arénában - Jegyek és fellépők itt!
A tradíció folytatok jövőre is, mert 2015. január 1-én Budapesten a Papp László Sportarénában ismét megrendezésre kerül Közép-Európa legnagyobb Újévi koncertje. A koncertre már árulják a jegyeket! Részletek lentebb!!
ABBA THE SHOW jegyek! Budapest, Győr, Szeged
2014-ben újra Budapesten az ABBA - THE SHOW. 2014. december 27-én a SYMA Csarnok ad otthont az ABBA THE SHOW koncertjének. Újra Budapesten a látványos show. A budapesti koncert után Győr és Szeged következik.
A nyomorultak musical 2016-ban Szegeden - Jegyek már kaphatóak!
A musicalirodalom egyik legnépszerűbb műve A nyomorultak musical 2016. július 29-30-án kerül ismét színre.
Magna Cum Laude Aréna koncert 2019-ben - Jegyek itt!
2019. február 15-én hatalmas koncertre készül a Magna Cum Laude a Papp László Sportarénában. A koncert után egy különleges találkozóra hívnak benneteket az együttes tagjai.
Fenyő Ünnep 2015 - Jegyek itt!
2015. december 29-én a Papp László Budapest Sportaréna ad majd otthon Fenyő Miklós ünnepi Aréna koncertjének.
Musicalek lóhátról a Nemzeti Lovas Színház előadása - Jegyek itt!
2014. december 27-én két alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a Nemzeti Lovardában a nemzeti Lovas Színház előadása!
Újévi Operettgála 2015-ben Sopronban az MKB Arénában az Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt!
2015. január 3-án Sopronban az MKB Arénában lépnek fel a Budapesti Operettszínház sztárjai egy Újévi Operett Gálával. Fellépők: Oszvald Marika, Kerényi Miklós Máté, Homonnay Zsolt, Boncsér Gergely, Dancs Annamari, Lukács Anita, Peller ...

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK