Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

RC Modell verseny a Nagy Sportágválasztón! Videó itt!

2014.05.14 Kovács Gergely

RC Modell verseny a Nagy Sportágválasztón! Videó itt!

2014. május 23-án és 24-én lesz Budapesten a Nagy Sportágválasztó. A rendezvényen a modellsport is képviselteti magát. Kedvcsináló videó a cikkben!

Több mint 90 kipróbálható sportág egy helyszínen, edzőkkel, élsportolókkal, szakmai tanácsadással. Kőbányán május 23-án és 24-én lesz a Budapesti Nagy Sportágválasztó. A májusi Budapesti Nagy Sportágválasztóval egy időben és egy helyszínen ismét megrendezésre kerül a IV. Budapesti Nagy Hangszerválasztó is. Ahol ismét hangszerek széles választékával találkozhatnak az érdeklődők, és a Budapesti Nagy Sportágválasztóhoz hasonlóan, alkalmuk nyílik azok kipróbálására, zenetanárok és szakemberek instruálása mellett.

Az idei évben az RC Modellsport jelenlétét a Merkapt RC szakosztálya a Trabiring Modellező Egyesülettel kibővülve biztosítja. A mostani megjelenés nem csak azért lesz látványosabb az eddigi évekhez képest, mert az érdeklődők szimulátorok segítségével kipróbálhatják az RC autók irányítását, hanem azért is, mert a két egyesület jóvoltából egy izgalmas versenynek is szemtanúi lehetnek a sportgáválasztók. 

A helyszínen lesznek elektromos, benzines és nitrós modellek, on-road, off-road és trial kategóriákban, szinte minden létező méretarányban, mellyekkel kapcsolatosan felmerülő kérdésekre a szakértők fognak válaszolni. A szombati napon a Trabiring Modellező Egyesület és a Merkapt RC szakosztálya 13.00-tól egy 2-3 órás endurance versenyt rendez, ahol a cél a legtöbb kör megtétele a pályán. Az endurance versenyek alatt minden résztvevő többször kiáll a versenyből tankolni, és a műszaki hibák is izgalmassá tehetiki a futamot. A versenyt követően díjátadó ünnepségen értékelik az indulókat.

Cikk ajánlónk után folytatdik a cikk!
BBC Top Gear Live az Arénában!
A világ legnagyobb autós színházi showja 2014. július 1-én Budapesten! Részletek itt!

A verseny ideje alatt az eredmények egy eredményjelző táblán lesz  követhetők, hogy a nézők is nyomon tudják követni az eseményeket. Cél az, hogy egy olyan versenyt bonyolítsanak le az RC Modellsport képviselői, ami az igazi autóversenyek hangulatát hozza testközelbe.

Videó:

A rendezvény díjmentesen és korhatár nélkül látogatható! Részletek itt!

Amennyiben a jövőben se szeretnél lemaradni a különleges programokról, akkor csatlakozz hozzánk a facebookon! Illetve érdemes megnézni a kapcsolódó híreinket is a cikk alatt.

• Őrült hajók versenye Tasson Videó itt!
• Autósok figyelem! Így változhat a KRESZ!Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021