Rebecca musical az Operettszínházban - Jegyek itt!

Kelt: 2017.10.24 kovacsad

Rebecca musical az Operettszínházban - Jegyek itt! A Rebecca musical 2017-től újra a Budapesti Opererttszínházban. Jegyek már kaphatóak!

A Budapesti Operettszínház számos sikermusicalt bemutatott már, de a Lévay Szilveszter és Michael Kunze páros által írt darabok mindig elsöprő sikert arattak a budapesti közönség előtt is. Az Elisabeth, a Mozart! és a Marie Antoinette musicaleket jegyző páros egyik legkülönlegesebb musicalje a Rebecca még Broadway producerek érdeklődését is felkeltette.

A Daphnine  Du Mauier által írt A Manderley-ház asszonya szímű könyv maga is bestseller volt majd a filmes feldolgozás az egész világot meghódította. Hosszas egyeztetés után a Lévay-Kunze páros egyedüliként kapta meg a jogot, hogy musicalt írjon a könyvből. A bécsi premiert követően a Rebecca Hollandiától Japánis számos országban bemutatásra került.

A Rebecca musicalt 2017 decemberétől újra Budapesten az Operettszínházban láthatjuk.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Rebecca musical szerepsoztásában Vágó Zsuzsi, Janza Kata, Dancs Annamari, Szabó P. Szilveszter, Polyák Lilla, Földes Tamás, Hompnnay Zsolt, Füredi Nikolett, Nádasi Veronika, Cseh Dávid Péter, Bálint Ádám, Mészáros Árpád Zsolt és Peller Anna mellett számos jól ismert név színpadra lép.

 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK