Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Rómeó és Júlia musical 20 éves születésnapi emlékkoncert 2024-ben a RAM Artban - Jegyek itt!

2023.11.29 kovacsad

Rómeó és Júlia musical 20 éves születésnapi emlékkoncert 2024-ben a RAM Artban - Jegyek itt!

A Rómeó diadalútja, a Rómeó és Júlia musical 20 éves születésnapi emlékkoncert Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Vágó Zsuzsi, Csuha Lajos, Csengeri Ottilia, Kardffy Aisha, Kerényi Miklós Máté és számos ismert művész főszereplésével 2024 január 23-án Budapesten. Részletek és jegyek lentebb!

"2024. január 23. jelentős nap, hiszen ezelőtt 20 évvel mutattuk be a Rómeó és Júlia c. musicalt, amiről joggal állíthatjuk, hogy a XXI. századi magyar zenés színház történetének kiemelkedő sikere.

Az elmúlt 20 év alatt közel 700 előadáson, 700 000 néző tapsolt, a szerepeken generációk nőttek fel, jónéhány színész karrierjében döntő állomást jelentett, és miközben igen sokan állítják, hogy e produkció miatt választották a musical színészi pályát, ma színpadra lépnek az előadásban olyanok, akik még csak akkor születtek, amikor a bemutató zajlott.

Éppen ezért egy minden egyes szereplőt, közreműködőt felvonultató igazi nagy születésnapot szerettünk volna tartani – de erre nem nyílt esély.

Világosan látható volt, hogy igen sokan nem érnének rá, sokakat nem tudnának és nem is akarnának egyeztetni, miközben jópáran negatív következmények miatt, valamint bizonyos feszültségek félre tételének lehetetlensége miatt nem vállalnák a részvételt.

Ugyanakkor egy ilyen ünnep széleskörű megünneplése sem anyagilag, sem szervezésileg nemigen lehetséges létező színházi háttér nélkül, és erre sem láttunk lehetőséget.

Mindezek alapján döntöttünk úgy, hogy 2024. január 23.-án a sok nehézség ellenére egy születésnapi emlékkoncertet tartunk, ahol felvillantjuk a Rómeó és Júlia c. musical diadalútjának történetét, állomásait, egy erre időt szakítani tudó, negatív következményektől nem rettegő, az elmúlt években is egymással gyakran közösséget vállaló csapattal.

Úgy gondoljuk, azok a nézők, akik eljönnek nem fognak csalódni, hiszen a Rómeó dallamain túl felvillantjuk azokat az állomásokat is, amelyek szükségesek voltak a produkció megszületéséhez, és ráadásul a szűkebb kreatív team tagjai is színpadra lépnek.

Azonban elnézést szeretnénk kérni mindenkitől, akit a fenti körülmények szorítása miatt nem hívtunk, nem kerestünk, miközben reméljük, hogy mindenki büszkén gondol erre a 20 évre, amelynek különböző időszakokban nagyszerű részese volt, valamint velünk együtt reméli, hogy a 25. vagyis a negyedszázados évfordulót együtt ünnepelhetjük.

Természetesen, aki időt szakít, hogy január 23. ott legyen velünk, boldogan várjuk, akár a legvégén a fináléra is." -írja Somogyi Szilárd a Facebook oldalán a Rómeó 20 produkcióról

RÓMEÓ – 20! “A Rómeó diadalútja…” – születésnapi emlékkoncert – dalok, interjúk, történetek, videók – 2024. január 23-án Budapesten a RAM Artszínházban.

JEGYÁRAK ÉS JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

Sztárvendégek:

Janza Kata, Szabó P. Szilveszter – Jászai-díjas, Csengeri Ottilia, Csuha Lajos, Sz. Nagy Ildikó, Szerényi László, Vágó Zsuzsi, Jenes Kitti, Kardffy Aisha, Braga Nikita, Kerényi Miklós Máté, Cseh Dávid Péter, Kádár Szabolcs János

És az alkotók:

Duda Éva – Harangozó- és Imre Zoltán-díjas, Makláry László, Somogyi Szilárd, Galambos Attila, Kerényi Miklós Gábor – Kossuth-díjas, kiváló művész

Rendező: Somogyi Szilárd – Nádasdy-díjas

Jelmezárverés, tombola, könyv- és lemez árusítás is lesz.

A Rómeó és Júlia musical 2024-ben az Arénában lesz látható! Részletek itt:

• Rómeó és Júlia musical 2024-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
• We Will Rock You musical 2024-ben az Erkel Színház színpadán! Jegyek itt!
• Rebecca musical Szegeden! Jegyek itt!
• Vámpírok bálja musical 2024-ben a Vígszínházban - Jegyek itt!
• A Pál utcai fiúk musical 2024-ben Szegeden a Pick Arénában - Jegyek itt!
• István, a király 2024-ben Szegeden a Dóm téren - Jegyek a Szegedi ...
• Boldog Karácsonyt Budapest, Szeged, Debrecen, Baja, Szombathely, Zalaegerszeg - ...
• Ezeregy éjszaka musical Szegeden - Jegyek itt!
• Halleljuah - Dolhai Attila adventi koncert turné - Jegyek itt!
• Mária evangéliuma 2024-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
• Elisabeth musical 2023-ban Kecskeméten a Katona József Színházban - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024