S/ALON BUDAPEST az Arénában - Jegyek itt!

Kelt: 2018.08.17 kovacsad

S/ALON BUDAPEST az Arénában - Jegyek itt! S/ALON BUDAPEST 2018. szeptember 21-22-23-án Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek itt!

A S/ALON BUDAPEST minden eddigi kezdeményezésnél nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy összekovácsolja a hazai design lakberendezési erőket és új ötleteket, projekteket, valamint erőforrásokat vonzzon a tervezői közösség és a hazai közönség inspirálása céljából.

A S/ALON BUDAPEST-en résztvevő cégek a klasszikustól az előremutatóig széles spektrumot vonultatnak fel termékeikből, mindemellett az utolsó részletig finomhangolt standok mögött nem egyszer a gyártási folyamatokba is betekintést engednek.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A S/ALON BUDAPEST szorgalmazza a dúsan díszített tereket, hogy a kívánt design bútorokat csillárokkal, festményekkel, szobrokkal és a tereket öltöztető csodás kiegészítőkkel mutassa be a nagyközönség számára. Így jön létre a kiállítás időtartalmára az az egybefüggő bemutatóterem, ahol 150 különlegesen kialakított enteriőr ad inspirációt és élményt az eseményre ellátogató közönségnek.

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK