Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Salvador Dalí kiállítás 2023-ban Budapesten a Komplexben - Jegyek itt!

2023.03.27 kovacsad

Salvador Dalí kiállítás 2023-ban Budapesten a Komplexben - Jegyek itt!

Salvador Dalí kiállítás 2023-ban Budapesten a Komplexben. 150 eredeti mű és VR élmény várja a közönséget 2023. áprilisától a Salvador Dalí - Utazás egy lángelme képzeletében kiállításon. Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

A hazánkban eddigi legnagyobb felhozatalú, több mint 150 eredeti műremeket számláló kiállítás felejthetetlen utazásra invitál Salvador Dalí grafikái, életnagyságú szobrai és egyéb különlegesen megmunkált műtárgyai közé, amelyek bátor anyaghasználatában az üveg, a bronz, az arany, sőt a gyémánt is szerepel. Salvador Dalí univerzuma próbára teszi a látogató valóságérzékelését és kitolja a racionális gondolkodás határait. A szürreális utazás egy különleges VR élményben csúcsosodik ki, amely minden látogató emlékezetében és képzeletében is maradandó nyomot hagy.

Salvador Dalí zsenialitását talán senkinek nem kell bemutatni. Ő a 20. század egyik legnagyobb hatású művésze, a szürrealizmus maga, aki egyszerre alapított és járatott csúcsra egy laikus érzékszervek számára is különleges művészeti irányzatot. Dalí nemcsak festő volt, hanem egy rendkívül sokrétű művész, aki a szobrászat az irodalom a mozgókép, a bútortevezés sőt az ékszerek a reklámkészítés világában is tudott maradandót alkotni. És most eljött hozzánk Budapestre, hogy mi is elmerülhessünk egy lángelme labirintusának lenyűgöző útvesztőiben.

A VR szekció különleges kalandra hív. Vajon ki tudna ügyesebben elkalauzolni Dalí legismertebb remekművei között, mint a művész maga? Most itt a lehetőség, hogy egy szemkápráztató sétára indulj a sivatagon át lángoló zsiráfok és elképesztő elefántok gyűrűjében, Dalí képzeletének határain innen és túl.

A Salvador Dalí - Utazás egy lángelme képzeletében című Salvador Dalí kiállítás 2023 márciusától látható Budapesten a Komplexben.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

(A VR élményt a jegyár tartalmazza.)

• A sztyeppe illata artista és lovas cirkuszi előadás 2023-ban a Fővárosi ...
• Budapest makett kiállítás 2023-ban a Kristályban - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023