Séf Fesztivál Tihanyban - Jegyek itt!

Kelt: 2020.07.20 kovacsad

Séf Fesztivál Tihanyban - Jegyek itt! Séf Fesztivál Tihanyban 2020 augusztusában Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor ételeivel várja a közönséget.

A négy napos eseményen Széll Tamás, Segal Viktor, Wolf András és Varju Viktor gondoskodnak a kínálatról, a desszertet a Mihályi Patisserie biztosítja.

 A menü négy séf közös munkájának eredménye. Kizárólag kiváló minőségű magyar termékek és alapanyagok kerültek felhasználásra.

Minden nap ugyanazzal a reggeli, ebéd és vacsora kínálattal várják a vendégeket, ahol az ebéd és vacsora kínálata azonos.

Az egyes séfek egy-egy napon mindhárom étkezésen megjelennek, az ebéd és vacsora menüben a saját napjukon séfajánlattal kedveskednek vendégeinknek.

Jegyvásárláshoz kattints ide!

A reggeli étkezésekre értékesített jegyek ára 10000 Ft, amely a 2 órás, a séfek által erre az eseményre kreált kínálatú étkezés ideje alatt a kínálatban szereplő ételek és italok korlátlan fogyasztását biztosítja vendégeink számára.

Az ebéd és vacsora étkezésekre értékesített jegyek ára 25000 Ft, amely a 3 órás, a séfek által erre az eseményre kreált kínálatú étkezés ideje alatt a kínálatban szereplő ételek és italok korlátlan fogyasztását biztosítja vendégeink számára.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

ABBA SHOW - Janza Kata és Polyák Lilla koncertje Balatonfüreden - Jegyek itt!
ABBA SHOW zenekaros nagykoncert Janza Kata és Polyák Lilla előadásában 2020. augusztus 9-én Balatonfüreden. Jegyek itt!
Divatshow és catwalk-koncert a Városmajorban! NYERJ 2 JEGYET!
2020. augusztus 2-án Tabu kollekció címmel lesz látható Soharóza, Halas Dóra–Nagy Fruzsina és Bartha Márk közös produkciója.
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
Anyatigrisek musical 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Király Lindával és Fehér Adriennel érkezik az Anyatigrisek musical 2021. júliusában a Városmajorba. Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021-ben Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021. augusztus 14-én Budapesten Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK