Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Soma Mamagésa:Új Egyensúly - Az Új könyv Somától

2011.04.23 kovacsad

Soma Mamagésa:Új Egyensúly - Az Új könyv Somától

Soma Mamagésa újabb könyvet írt Egyensúly címmel! Korábbi könyvei óriási sikert arattak, úgyhogy sokan várták már az új könyvet! Sokan gondolnák, hogy a Megasztár ex-zsűritagja egy botránykönyvet ír vagy sztárpletykákat, netán tuti szexi sztorikat. Pedig Soma igazán mély spirituális lény aki nők ezreinek ad reményt könyveivel, és nem csak reményt hanem spirituális és lelki sőt pszichológiai útmutatást.

Soma Mamagésa újabb könyvet írt Új Egyensúly címmel! Korábbi könyvei óriási sikert arattak, úgyhogy sokan várták már az új könyvet! Sokan gondolnák, hogy a Megasztár ex-zsűritagja egy botránykönyvet ír vagy sztárpletykákat, netán tuti szexi sztorikat. Pedig Soma igazán mély spirituális lény aki nők ezreinek ad reményt könyveivel, és nem csak reményt hanem spirituális és lelki sőt pszichológiai útmutatást. Olvasson bele a könyvbe. Kattintson ide!

Soma a könyvről:

"Úgy gondolom, ebben a könyvben igen összetett, sokrétű megközelítésben olvashatsz a férfi és nő egymáshoz való viszonyában bekövetkezett változásokról. Az írás ideje alatt végig arra koncentráltam, hogy éber maradjak, ne essek túlzásokba, igyekezzek pontos és indulatmentes lenni, hogy átfogó képet nyújthassak a témáról. Törekedtem arra is, hogy a belső hangra figyelve olyan útmutatást adjak, mely férfinak, nőnek egyaránt előre vivő. Remélem, megtalálod benne mindazt, ami segít ennek a globális változásnak a megértésében, és saját, egyéni változásodban. Hiszen az élet maga a változás. Nem olyan régen még az is közfelháborodást keltett, hogy a George Sand férfi művésznevet viselő francia írónő a 19. század közepén nadrágot vett fel. (És tudjuk jól, vannak kultúrák, ahol ez ma is megdöbbentően hatna.) Ma viszont már természetes, sőt, egyre inkább igényelt és támogatott a nők szerepe olyan területeken pl. közéletben, politikában , amelyeket korábban kizárólag férfiak képviselhettek. Hatalmas változás történt, rövid idő alatt. És ez a sok-sok jel és jelenség, ami fizikai, érzelmi, szellemi és lelki szinten is megmutatkozik az életünkben, már egyértelműen arra hívja fel a figyelmet, hogy végig kell gondolnunk mindazt, ami velünk, bennünk és körülöttünk történik. A könyvem címe Új egyensúly. Ez két dolgot feltételez. Az egyik: hogy már volt valaha egyensúly férfi és nő közt, a másik: hogy ez most egy új minőségbe fordul át, változik. Mi az, amit érdemes megtartani, és mi az, amit érdemes magunk mögött hagyni? Erre keresem a válaszokat úgy egyéni életemben, mint ebben a hatalmas globális változásban. Figyelmem fókuszába most a férfi és nő viszonyát helyeztem, több szintről vizsgálva meg azt, ami volt, és amiben most benne vagyunk."

Forrás: www.libri.hu
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024