Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Star Wars Lego kiállítás nyílt Budapesten - Jegyek itt!

2019.12.10 kovacsad

Star Wars Lego kiállítás nyílt Budapesten - Jegyek itt!

Star Wars Lego kiállítás nyílt Budapesten! Jegyek itt!

A KockaPark önfeledt időtöltést biztosít minden korosztály számára, hiszen a milliónyi összeépítésre váró LEGO® elem mellett fantasztikusan megépített terepasztalok és játékos feladatok is várják az ide érkezőket. Most viszont még inkább megéri betérni ebbe a csupa csodát rejtő, szédületes világba, ugyanis egy új, de mindannyiunk számára ismert Birodalomba is ellátogathatunk a szokásos napi jegy megvásárlásával.

A kihagyhatatlan Star Wars kiállításnak egy több, mint 200 m2-es külön terem ad otthont, hiszen a híresebbnél híresebb építmények között különböző jelenetek is megelevenednek előttünk. Ezt a rendkívüli tárlatot -mely az év végéig várja tárt kapukkal az érdeklődőket – akkor sem érdemes kihagyni, ha éppen nem vagyunk Star Wars rajongók, viszont, ha azok vagyunk, akkor egyszerűen kötelező megnéznünk azt!

Mivel decemberben mutatják be a következő Star Wars filmet, így mindenkinek érdemes betérni a főhősökkel és emlékezetes jelenetekkel teli lenyűgöző kiállításra, hogy felelevenítsük az előző részekben látottakat.

Többek között szemügyre vehetjük Jabba palotáját, mögötte az őrtornyot, a különböző formájú űrhajókat, a birodalmi vonatot, a lávabolygót, illetve számos híres építményt és teremtményt, miközben több, mint 100 – LEGO® figura formájában megjelenő – szereplővel is találkozhatunk.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A legjobb az egészben, hogy ehhez nem kell külön jegyet vásárolnunk, hisz a megszokott KockaPark napijeggyel tekinthető meg ez a különleges kiállítás, ami biztos, hogy maradandó élmény lesz mindenki számára.

• Csillagok háborúja kiállítás 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2023