Star Wars Lego kiállítás nyílt Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2019.12.10 kovacsad

Star Wars Lego kiállítás nyílt Budapesten - Jegyek itt! Star Wars Lego kiállítás nyílt Budapesten! Jegyek itt!

A KockaPark önfeledt időtöltést biztosít minden korosztály számára, hiszen a milliónyi összeépítésre váró LEGO® elem mellett fantasztikusan megépített terepasztalok és játékos feladatok is várják az ide érkezőket. Most viszont még inkább megéri betérni ebbe a csupa csodát rejtő, szédületes világba, ugyanis egy új, de mindannyiunk számára ismert Birodalomba is ellátogathatunk a szokásos napi jegy megvásárlásával.

A kihagyhatatlan Star Wars kiállításnak egy több, mint 200 m2-es külön terem ad otthont, hiszen a híresebbnél híresebb építmények között különböző jelenetek is megelevenednek előttünk. Ezt a rendkívüli tárlatot -mely az év végéig várja tárt kapukkal az érdeklődőket – akkor sem érdemes kihagyni, ha éppen nem vagyunk Star Wars rajongók, viszont, ha azok vagyunk, akkor egyszerűen kötelező megnéznünk azt!

Mivel decemberben mutatják be a következő Star Wars filmet, így mindenkinek érdemes betérni a főhősökkel és emlékezetes jelenetekkel teli lenyűgöző kiállításra, hogy felelevenítsük az előző részekben látottakat.

Többek között szemügyre vehetjük Jabba palotáját, mögötte az őrtornyot, a különböző formájú űrhajókat, a birodalmi vonatot, a lávabolygót, illetve számos híres építményt és teremtményt, miközben több, mint 100 – LEGO® figura formájában megjelenő – szereplővel is találkozhatunk.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A legjobb az egészben, hogy ehhez nem kell külön jegyet vásárolnunk, hisz a megszokott KockaPark napijeggyel tekinthető meg ez a különleges kiállítás, ami biztos, hogy maradandó élmény lesz mindenki számára.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Csillagok háborúja kiállítás 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!
Chewbacca, Yoda, R2D2, C-3PO, a Sithek, Darth Vader és mások - életnagyságú alakja, óriási termetű Jabba, a hutt, a négy méter magas Rancor, a nyolc méteres Palpatine trónterem és az Anakin Skywalker kilenc méter hosszú légifogata, mitikus ...
Jégpályák éjszakája 2020 - Helyszínek és kedvezmények itt!
Ingyen vagy kedvezményesen korcsolyázhatunk 2020-ban is a Jégpályák éjszakáján. Budapesten, Táton és Makón is lesz olyan pálya, amin INGYEN korizhatunk. Ezen kívül számtalan helyen várnak kedvezmények.
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán 2020. május 12-én Budapesten a KMO Művelődési Házban koncertezik. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Folytatódik Süsü története! 13 új részt írt Csukás István!
Az új történethez szükséges forgatókönyvet már megírta Csukás István. Süsüke világot lát címmel készül a folytatás.
Androidosok figyelem! Pénzt vonnak bizonyos appok még akkor is ha töröltük őket!
600 millió alkalommal töltöttek le ilyen appokat. Bizonyos applikációk a törlésük után is vonnak pénzt. A lista elég hosszú.
A Pál utcai fiúk musical 2020-ban Tokajon a Fesztivál Katlanban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020. július 11-én Tokajon a Fesztivál Katlan színpadán lesz látható. Jegyvásárlás itt!
Együtt Zsomborért koncert - Musical és operett sztárok közreműködésével! Jegyek itt!
Dolhai Attila, Vágó Zsuzsi, Mészáros Árpád Zsolt, Peller Károly, Bordás Barbara, Fischl Mónika, Nádasi Veronika, Szendy Szilvi is fellép. EGYÜTT ZSOMBORÉRT címmel 2020. február 6-án kerül megrendezésre a koncert, amit jótékonysági céllal ...
Kowalsky meg a Vega - Aréna főpróba! Jegyek itt!
2020. február 2-án lesz a Kowalsky meg a Vega Aréna koncert főpróbája.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK