Star Wars Lego kiállítás nyílt Budapesten - Jegyek itt!

Kelt: 2019.12.10 kovacsad

Star Wars Lego kiállítás nyílt Budapesten - Jegyek itt! Star Wars Lego kiállítás nyílt Budapesten! Jegyek itt!

A KockaPark önfeledt időtöltést biztosít minden korosztály számára, hiszen a milliónyi összeépítésre váró LEGO® elem mellett fantasztikusan megépített terepasztalok és játékos feladatok is várják az ide érkezőket. Most viszont még inkább megéri betérni ebbe a csupa csodát rejtő, szédületes világba, ugyanis egy új, de mindannyiunk számára ismert Birodalomba is ellátogathatunk a szokásos napi jegy megvásárlásával.

A kihagyhatatlan Star Wars kiállításnak egy több, mint 200 m2-es külön terem ad otthont, hiszen a híresebbnél híresebb építmények között különböző jelenetek is megelevenednek előttünk. Ezt a rendkívüli tárlatot -mely az év végéig várja tárt kapukkal az érdeklődőket – akkor sem érdemes kihagyni, ha éppen nem vagyunk Star Wars rajongók, viszont, ha azok vagyunk, akkor egyszerűen kötelező megnéznünk azt!

Mivel decemberben mutatják be a következő Star Wars filmet, így mindenkinek érdemes betérni a főhősökkel és emlékezetes jelenetekkel teli lenyűgöző kiállításra, hogy felelevenítsük az előző részekben látottakat.

Többek között szemügyre vehetjük Jabba palotáját, mögötte az őrtornyot, a különböző formájú űrhajókat, a birodalmi vonatot, a lávabolygót, illetve számos híres építményt és teremtményt, miközben több, mint 100 – LEGO® figura formájában megjelenő – szereplővel is találkozhatunk.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A legjobb az egészben, hogy ehhez nem kell külön jegyet vásárolnunk, hisz a megszokott KockaPark napijeggyel tekinthető meg ez a különleges kiállítás, ami biztos, hogy maradandó élmény lesz mindenki számára.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Csillagok háborúja kiállítás 2019-ben Budapesten - Jegyek itt!
Chewbacca, Yoda, R2D2, C-3PO, a Sithek, Darth Vader és mások - életnagyságú alakja, óriási termetű Jabba, a hutt, a négy méter magas Rancor, a nyolc méteres Palpatine trónterem és az Anakin Skywalker kilenc méter hosszú légifogata, mitikus ...
INGYENES élő koncertek a Margitszigeti Zenélő Kútnál! Lista itt!
Sőt még Várkert Bazárnál és a Műcsarnoknál is lesz koncert.
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
A Pál utcai fiúk musical 2020-ban Tokajon a Fesztivál Katlanban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020. augusztus 29-én Tokajon a Fesztiválkatlan színpadán lesz látható. Jegyvásárlás itt!
Vuk gyermek táncjáték debütál  a Városmajorban - NYERJ jegyet!
Vuk gyermek táncjáték debütál a Városmajorban - NYERJ jegyet!
Puskás musical az Erkel Színházban!
Veréb Tamás, Fehér Tibor, Szabó P. Szilveszter, Szerednyey Béla, Gubik Petra, Nagy Sándor, Ember Márk és számos művész színpadra lép a Puskás musical 2020-as augusztusi előbemutatóján az Erkel Színházban!
INGYENES vetítésekkel vár a Filmpiknik! Filmek és részletek itt!
Közel 40 magyar filmet vetítenek majd INGYENESEN!
VÁLTOZÁS! A Rómeó és Júlia musicalt új időpontban tartják meg!
A 2020. szeptember 11-re tervezett előadást egy másik időpontban tartják meg. Olvassa el a szervezők közleményét.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK