Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Szarvasi Vízi Színház 2022-es programja és jegyek itt!

2022.05.05 kovacsad

Szarvasi Vízi Színház 2022-es programja és jegyek itt!

Macskafogó musical, operett, cirkusz, mese, Fenyő Miklós musical és Trianonról szóló előadás is lesz 2022-ben a Szarvasi Vízi Színház repertoárján.

2022. június 17-én 20,30 órakor, a békéscsabai Jókai Színház közreműködésével Koltay Gábor és Koltay Gergely darabjával, a Trianonnal kezdetét veszi a 2022-es évad. Sokan vagyunk, akik már nagyon vártuk ezt a napot – a Körös és a platánfák miatti egyedülálló szüzsét, a barátokat, akik párnával, vagy pattogatott kukoricával a kézben köszönnek ránk, a fergeteges alakításokat és az ismétlésben is megismételhetetlen színműveket… jó, sőt, szerencsés, hogy ilyesmiben egyáltalán részünk lehet, de még jobb, hogy itt, Szarvason lehet részünk az ország legkáprázatosabb, értő kézzel egybeválogatott darabjainak élvezetében.

Mert ebben az évben sem takarékoskodott a népes és hozzáértő szakmai gárda semmivel. Az ország és a határon túl legjobbjai jönnek el a Viharsarokba nevettetni, megsirattatni, elgondolkodtatni, szívet dobogtatni. Örkény Istvántól (Tóték) William Shakespeare-ig (Szent Iván-éji álmodók), a cirkusztól (a Fővárosi Nagycirkusz előadása) a bohózaton át (Ray Cooney: 1×3 néha 4) a jól bejáratott bosszúoperettig (Monte Christo grófja) minden, sőt annál is több szerepel közel három hónapon át a repertoárban. Igazi kuriózumot is kínálnak: július 9-én A Kőszívű – A Baradlay-legenda – A NAGY OLVASÓPRÓBA – ZENE ÉS SZÖVEG előadás során a darab színészei eléneklik, elmondják a teljes darabot, tánckoreográfia és színpadi mozgások nélkül, de látványos kiállításban és teljesen élő hangzás mellett. 10 év után Szarvas Napján lesz újra látható Az Akácember musical ami Tessedik Sámuel életét dolgozza fel, aki nagyon sokat tett Szarvasért.A musicalek rajongóit az Apácák és a Robin Hood is várja majd. A szezonvégi díjátadó előtt pedig Budapestről Szarvasra érkezik a Macskafogó musical is.

Jegyárak és a teljes program ide kattintva elérhető!

Lentebb további szabadtéri előadásokról olvashattok!

• A Mézesvölgyi Nyár Szabadtéri Színház 2022-es nyári programja és jegyek itt!
• A Városmajori Szabadtéri Színpad 2022-es műsora!
• Szabadtéri Színházak Találkozója 2022 - Műsor és jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024