Szentendre napja a Lupa Beachen - Programok itt!

Kelt: 2019.05.05 Kovács Gergely

Szentendre napja a Lupa Beachen - Programok itt! Vízparti csocsó, Go Trabi, koncertek, plüssvadászat a homokban, hordópróba és még számtalan program vár 2019. május 19-én.

Sok érdekességről írtunk már. Ilyen a Pom-Pom szobor, a kompkoncert, a Margitszigeti Zenélő Szökőkút vagy éppen a Homokszobor kiállítás.

2019. május 19-én lesz Szentendre napja!
A strand nyitvatartása: 09:00–19:00 
Programok: 10:00–17:00 

Megközelítés:
Szentendréről
autóval 
biciklivel
HÉV-el
ingyenes budakalászi Auchan-busszal 
GoTrabival: 9 órától a Spar melletti P+R parkolóból félóránként indul a Barkas és a Citroen 2 CV a Lupára 1000Ft/fő viteldíjjal. Szentendrére 17 órától 19:00 óráig félóránként indulnak vissza az autók a LUPÁ-ról.

 

Budakalászról 
elektromos LUPA-kisbusz járat közlekedik, 200 Ft-os viteldíjért. 

Parkolás: 
200 Ft/óra • 1000 Ft/nap 

Fizetés:
A strand területén csak bankkártyával, illetve a karszalagra feltöltött összeggel lehet fizetni. (A karszalagról el nem költött összeget a kijáratnál visszatérítik.)

PROGRAMOK:
SKY Terasz AkusztikSzínpad 
11:00 Csipkefa Népzenei improvizációs Klub koncertje 
12:00 Bogdán Viktória énekesnő előadása 
13:00 Mezei Luca akusztik koncert 
14:00 Sergő Sára akusztik koncert 
15:00 Bakró-Nagy Olgi Lilla akusztik koncert 
16:00 Olive Live koncert  

Vízi Színpad 
11:30 Pink Panthers Akrobatikus Rock and Roll TSE bemutatója 
12:30 Bailar Tánciskola bemutatója 
13:30 Welldance Sporttánc Egyesület bemutatója 
14:30 Csillagszeműek bemutatója 
15:30 Salsa Street Jazz bemutatója 
16:30 Zumba Éva és csapata bemutatója 

Ha nem akarsz lemaradni a hasonlóan jó programokról, akkor csatlakozz a Programajánló oldalhoz! 


FIGYELEM!
Szentendrei lakosoknak, lakcímkártyájuk felmutatásával ingyenes a belépés!

Egész napos programok
FERENCZY MÚZEUMI CENTRUM – ART CAPITAL Művészi testfestés és/vagy lemosható tetoválás, Álomférfi/Álomnő teszt, Múzeumpedagógiai program – a Szürrealizmusra hangolva 

OTTHON. MAGADNÁL KÖZPONT Egyéni beszélgetések, coaching, szupervízió, hogy megleld erőforrásaidat és saját megoldásod kulcsát, tanácsadás és konzultáció szülőknek, pároknak, családoknak, lépésről-lépésre a megoldás felé – sétáló coaching a Lupa partján, női jóga, gerinc jóga, Access Bars, Shiatsu masszázs. 

SZENTENDRE BARÁTAI EGYESÜLET 
Kreátor – alkotóműhely felnőtteknek 10.00 Kendőkészítő workshop a Witinka Designnal 14.00 Újrahasznosító textilékszer workshop Balogh Kingával, Cirrhopprecycle SIKERES MAGYAROK – közéleti beszélgetések 13.00 Vrábel Krisztina: Készülj a nyárra természetesen, lemondás nélkül! 

KRIZBO 
Szentendre szörny-idomára közönség előtt fest szörnyeket: napsütés, pálmafák, szelidített rémálmok – a Panton Dekor támogatásával! 

VÉDIA & GÖRÖG LÁSZLÓ KIÁLLÍTÁSA 

MIKRO CSODÁK MÚZEUMA Interaktív bemutatás a mikroszkopikus alkotásokról 

SZENTENDREI TOURINFORM IRODA Chill-Zone – Relaxáció, pihenés, kreatív gyermek kézműves foglalkozások 

OFFLINE CENTER Vízparti csocsó 

DUNAKANYAR SPORTEGYESÜLET Dunakanyar Szentendre Évnyitó Amatőr Strandröplabda Torna 

SZENTENDRE VÁROS EGÉSZSÉGÜGYI INTÉZMÉNYEI Állapotfelmérés: InBody készülékkel, BMI, vérnyomásmérés, Labor vizsgálatok: vércukor-, koleszterin-, véroxigén mérés pulzoximéterrel, látásszűrés, életmód tanácsadások – dietetikus, pszichológus tanácsadás, depresszió felmérő kérdőív, Furfangos csodavilág – 70 kreatív játék kicsiknek, nagyoknak, felnőtteknek, családoknak. 

VISSZA A VADONBA! GYERMEKFEJLESZTŐ ÉS SZÜLŐSEGÍTŐ KÖZPONT Kincskeresés a homokban, autó és szélforgó építés, ügyességi verseny gyerekeknek, felnőtteknek, szentendrei templomépítő verseny fakockákból, pillangórajzoló verseny táblakrétával, plüssvadászat a homokban, hordópróba. 

A cikk alatti kapcsolódó hírekben további érdekes és INGYENES programokról olvashatsz! Ne hagyd ki a JÁTÉK menüben található játékaikat sem.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Ezek lesznek nyáron a legjobb showk és koncertek!
Luis Fonsi, Ed Sheeran, Pink Martini, Lord of the Dance, Maluma, Queen musical,grúz táncosok, a Titanic musical verziój és a Mézga család színpadi adaptációja is vár minket a nyáron.
2019-ben is vár  margitszigeti szökőkút!
2019-ben is várja a látogatókat a pár éve felújított kút a Margit-szigeten, ráadásul a dallista is igen változatos lesz majd. A zenélő kút látványos fényjátékkal és vízfüggöny vetítéssel is elkápráztatja majd az érdeklődőket. A ...
Pofozó Bajnokságot rendeznek Budapesten! INGYENES lesz!
Jön az I. Magyar Pofozó Bajnokság! A szervezők a tervek szerint júniusban rendezik meg az Oroszországban óriási érdeklődéssel övezett Slapping Championship avagy a Pofozó Bajnokság magyar változatát.
INGYENES Fenyő Miklós koncert Budapesten!
Májusban Fenyő Miklós koncert lesz Budapest. Ez a koncert ráadásul ingyenes lesz.
Családok Parkja - Új INGYENES játszótér nyílt Budapesten!
A Rákóczi-kertben futókör létesült, felújították a sportpályát, közösségi kertet alakítottak ki, gumidombos kisautópályát építettek, megújult, kibővült a játszótér, és nagyobb lett a parkoló is. Csepelen várja az érdeklődőket az új játszótér.
Íme a Margitszigeti Szabadtéri Színház 2019-es műsora! Jegyek és előadások itt!
2019. június 1-én indul az évad a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon! Fenyő Miklós, Anna and the Barbies, Filmzene koncert, opera bemutatók, Csárdáskirálynő, tánc előadások és sok más vár.
Szabadtéren a Pál utcai fiúk musical 2020-ban! Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2020 augusztusában szabadtéren is látható lesz!
István, a király koncert 2020-ban a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
Az István, a király koncert 2020. augusztus 19-én a Tokaji Fesztiválkatlanban lesz látható. Jegyek itt! Főszerepekben Feke Pál, Dolhai Attila, Szomor György, Borbély Richárd, Herczeg Flóra, Simon Boglárka lesz látható!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK