Szép nyári nap - Neoton musical 2019-ben Szombathelyen az Iseumi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt!

Kelt: 2019.06.26 kovacsad

Szép nyári nap - Neoton musical 2019-ben Szombathelyen az Iseumi Szabadtéri Játékokon - Jegyek itt! A Szép nyári nap musical 2019. július 27.-én szombaton 20:45-től lesz látható az Iseumi Szabadtéri Játékokon Szombathelyen. Jegyek itt!

„Kétszázhúsz felett", „Santa Maria", „Don Quijote", „Pago Pago", „Ha szombat este táncol", „Tini-dal", „Holnap hajnalig", „Vándorének". Ugye mindenkinek ismerősek ezek a slágerek? A hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek sikerzenekara, a Neoton dalairól van szó, melyek a Szép nyári nap - a Neoton musical alapjául szolgálnak.

Igazi bulira készülnek a szereplők, akik a hetvenes évek egy forró júliusi napján "önkéntesen" utaznak a jugoszláv határnál lévő Bácsszentmáriára, építőtáborba. Korán kelnek, reggeli torna van, munka a paradicsom-feldolgozóban, de leginkább szórakozni akarnak, táncolni-énekelni, egymást ugratni, s megtalálni a szerelmet...

A tábor vezetője, a helyi MGTSZ melléküzemágának vezetője, Tóth Antal, s helyettese, Panni néni, az orosztanárnő, éberen figyeli őket. Utóbbi nehéz helyzetbe kerül, mert lánya beleszeret a frissen érettségizett, szociológusnak készülő Varga Péterbe, akinek édesapja '56 után disszidált, s aki maga is renitens fiatalnak tűnik...

Ám az építőtábor többi lakója drukkol a párnak, hisz' az összes pesti tinédzser egyet akar: egy emlékezetes nyarat! Összevesznek, kibékülnek, szerelmesek lesznek, de legfőképp énekelnek és táncolnak a máig népszerű Neoton slágerekre.

A Szép nyári nap musical 2019. július 27.-én szombaton 20:45-től lesz látható az Iseumi Szabadtéri Játékokon Szombathelyen.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 (esőnap július 28., vasárnap) 

RENDEZŐ: TOMPAGÁBOR KORNÉL


 

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK