Sztárban Sztár szavazó app - TV2 LIVE szavazó applikáció! Szavazás és TV2 LIVE app letöltés!

Kelt: 2020.09.06 Kovács Gergely

Sztárban Sztár szavazó app - TV2 LIVE szavazó applikáció! Szavazás és TV2 LIVE app letöltés! TV2 LIVE applikáció segítségével szavazhatunk! Tudd meg hogy megy a szavazás menete.

Vasárnap elsartolt a TV2 vadonatúj élő szuperprodukciója, a Sztárban sztár a nézők azonban már most elkezdhetik a szavazást a TV2 Live applikáción keresztül!

A Sztárban Sztár a TV2 csatornán látható műsorsorozat, amelyben a zsűri és a nézők élőben, a produkció alatt döntenek arról, hogy egy adott sztár tovább jusson-e a versenyben, vagy sem. A TV2 fenntartja a műsor- és szabályváltoztatás jogát. A műsorváltozásról, a továbbjutás és a kiesés menetéről a TV2 műsorából, valamint a tv2.hu oldalról értesülhetnek a nézők és a résztvevők.

A nézői szavazás, a résztvevők által történő véleménynyilvánítás, amely döntően befolyásolja a műsor menetét, és az abban szereplő Előadók személyét.

Ajánlónk után folytatódik a cikk!
Tudtad, hogy a Mamma Mia musical magyarul is látható? A musicalre már 2000 forinttól lehet jegyeket venni és olyan sztárokat láthatunk az előadáson, mint Stohl András, Koós Réka, Détár Enikő, Hajdú Steve és még sorolhatnám! Jegyek és részletek itt!APPLIKÁCJÓ LETÖLTÉS!
Az applikációt innen tudod letölteni Android, iOS (Apple), vagy Windows Phone rendszeren működő telefonodra.

Ne hagyd ki a JÁTÉK menüpontunkat sem, ahol számtalan dolgot nyerhetsz!

NÉZD MEG KAPCSOLÓDÓ HÍREINKET IS A CIKK ALATT!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Nikola Tesla musical 2020-as turné - Jegyek és helyszínek itt!
Nikola Tesla - Végtelen energia musical országos turné 2020-ban - Jegyek és helyszínek itt! Budapest, Szekszárd, Fertőrákos, Tokaj....
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Zorán koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Zorán koncertezik 2020-ban Budapest, Budaörs, Baja, Szekszárd, Vecsés, Tatabánya koncerttermeiben. Jegyek és Zorán turné helyszínek itt!
Majka & Curtis koncert 2021 - Balatonfüred - Jegyek itt!
Majka & Curtis koncertezik 2021. augusztus 21-én Balatonfüreden a SunCity színpadán. Jegyek itt!
Bereczki Zoltán koncert Budapesten Rúzsa Magdival - Jegyek itt!
Bereczki Zoltán karácsonyi koncertet ad a MOM-ban Rúzsa Magdival!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz
Szilaj musical a budapesti Nemzeti Lovas Színházban - Jegyek itt!
A Szilaj musical 2020. szeptember 25-én lesz először látható Budapesten a Nemzeti Lovas Színházban Pintér Tibor rendezésében.
La Mancha lovagja musical az Operettszínházban - Jegyek és szereplők itt!
Homonnay Zsolt, Kerényi Miklós Máté, Serbán Attila, Peller Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Gömöri András Máté, Bálint Ádám Homonnay Zsolt, Sándor Péter főszereplésével érkezik a L Mancha lovagj music Budapesti Oeprettszínházba. Jegyek és szereplők itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK