Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Sztárénekesek is fellépnek az I.Budapest Légtorna Fesztiválon 2022-ben - Jegyek itt!

2022.01.25 kovacsad

Sztárénekesek is fellépnek az I.Budapest Légtorna Fesztiválon 2022-ben - Jegyek itt!

Az I.Budapest Légtorna Fesztivál 2022.március 19-20-án kerül megrendezésre a Fővárosi Nagycirkuszban, melyet a Hortobágyi Károly-díjas artistaművész, illetve a Magyar Légtornász Egyesület alapító elnöke, Vincze Tünde szervez.

A kétnapos esemény magában foglal egy Bajnokságot, mely a Selejtezőt és Döntőt követően Ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul. A program másik csúcspontja a Gálaest, mely során a hazai sztárvilág nagyjainak légtorna produkciói csodálhatók meg.

A Bajnokság Ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul. A Győzteshírdetés kategóriákként értendő, Különdíjak átadására is sor kerül.

A Nagyközönség számára is különleges programok lesznek elérhetők: mindenki számára lehetőség lesz kipróbálni a légtornász eszközöket, megismerni az ország különböző pontjairól érkező Légtorna Centrumokat, továbbá egész napos elfoglaltságok várják az érdeklődőket a cirkuszban és a cirkusz előtt.

A fesztivál műsorra ide kattintva tud jegyet vásárolni!

A nagyszabású fesztivál Gálaműsorral ér véget. A Gálaműsor alatt, televíziós showműsorokban feltűnt hazai sztárok élő zenével kísért, légtornász produkciói lesznek megtekinthetők.

Az I. Légtornász Fesztivál Gálájára 2022. március 20-án a Fővárosi Nagycirkuszban kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Fellépők:

Köllő Babett, Kiss Endi, Oláh Gergő, Szandi, Kollányi Zsuzsi, Veréb Tamás, Szabó Ádám, Baronits Gábor, Wolf Kati, Pásztor Anna, Árpa Attila, Stana Alexandra, Gelencsér Tímea, Andrei Mangra, Hevesi Tamás, Nagy Alexandra,Varga Viktor és a Fricska

• Recirquel IMA a MÜPA Sátorban - Jegyek itt!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024