Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Tanulj meg egy új látásmódot! Online Kínai asztrológia tanfolyam indul!

2022.02.10 kovacsad

Tanulj meg egy új látásmódot! Online Kínai asztrológia tanfolyam indul!

Nem jósolni tanulsz, hanem megtanulod megérteni a saját viselkedésedet és így másokét is! A kínai asztrológia konkrét helyzetekre kínál konkrét megoldásokat is!

Miért kezdett el zavarni, ami eddig jó volt? Merre menjek? Merre ne menjek? Kihez forduljak? Jó irányba indulnék? Ezek a kérdések sokunkban felmerültek az utóbbi, gyorsan változó időszakban, amikor számos váratlan feladattal kellett szembesülünk egyik napról a másikra!

Ezekben az élethelyzetekben szeretnénk hatékony segítséget kapni, hogy jól dönthessünk! A kínai asztrológia szemléletmódja pozitív megoldási lehetőségeket kínál teljesen hétköznapi történések megértésére, párkapcsolati, családi, munkahelyi szituációkra egyaránt.

Önmagunk megismerése az utóbbi időben kimondottan fontossá vált számunkra, főleg a nagy válaszutak előtt vagy éppen a váratlan krízisek idején. A kínai asztrológia a már ismert nyugati asztrológiához képest egy másfajta rálátással közelíti meg az önismeretet és egyszerű, bárki számára elsajátítható módon mutat rá erősségeinkre és gyengeségeinkre egyaránt. Azonban saját magunk megismerése mellett kulcsfontosságú a körülöttünk levő emberek viselkedésének/reakcióinak megértése is. Sőt, ez a fajta tudás akkor is segítségünkre lehet, hogy felfedezzük, hogy kihez fordulhatunk a környezetünkben egy-egy nehézség esetén, illetve tudatosabb jövőképet alakíthassunk ki, egy olyan életet, amiben jól érezzük magunkat. 

Ráadásul a kínai asztrológia már itthon is tanulható a hatályos jogszabályok szerinti felnőttképzési rendszerben.

Liszkay Judit nyugati és kínai asztrológus közel 20 éve foglalkozik asztrológiai elemzések készítésével és már a kínai asztrológia tanításával is. A következő tanfolyama 2022 tavaszán indul. A 14 hónapos képzéshez bárki csatlakozhat, aki kedvet érez, hiszen ez egy kezdőknek szóló alap tanfolyam.

A tanfolyam a világ bármely részén élők számára elérhető, ugyanis az oktatás online rendszerben történik.

„Jósolni nem fogsz tudni, de számos élethelyzetben fel fogod ismerni a díszlet mögött a valódi sztorit és amin ma még mérgelődsz, később már csak mosolyogni fogsz. Nem tanulsz majd elvont vagy nagyon tudományos dolgokat, csak olyanokat, amiket a hétköznapi életben hasznosítani tudsz.”

A tandíjat havi rendszerességgel és utalással tudod rendezni. Részletekért és jelentkezéshez kattints ide!

Egy kis kedvcsináló beszélgetés azoknak, akik szeretnének többet tudni arról, hogy mit is tanulhatnak a kínai asztrológia tanfolyamon.Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022