Thriller Live musical - Jegyek itt!

Kelt: 2013.06.07 kovacsad

Thriller Live musical - Jegyek itt! 2014-ben ismét Bécsben a legendás Michael Jackson musical a Thriller Live - Jegyek és infók letebb!

London Broadway-án a Londoni West Enden már óriási sikert aratott a Michael Jackson halála előtt bemutatótt musical a Thriller Live. A koncert jellegű show a legendás Thriller turnét idézi meg és Michael Jackson legnagyobb klasszikusait idézi fel, többek között a legendás Thriller című dalt is.

Az első Michael Jackson musical már több európai országban bemutatósra került és több alkalommal is turnézott világ szerte.  2014-ben ismét turnéra indul a Michale Jackson musical és 2014 áprilisában Bécsben a Wiener Stadthalleban lesz látható!

 

A Thriller Live musical jegyek 38 eurótól kaphatóak! Online ejgyvásárlsához kattintson ide!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Koncz Zsuzsa koncert az Arénában 2014-ben! Jegyvásárlás itt!
LEGENDÁS ÉLETMŰ - TIZEDSZER AZ ARÉNA SZÍNPADÁN! Koncz Zsuzsa koncert jegyek már kaphatóak! A 10. Jubileumi Nagykoncert egy örök élményt nyújt majd.
Mönche des Shaolin Kung Fu Show 2014 - Jegyek itt!
Nem csak a TV-ben hanem élőben is láthatjuk a Kung Fu mesterek csodás képességeit. A Mönche des Shaolin Kung Fu újra Ausztriában.
Dés László - Nagy utazás koncert 2014 - Jegyvásárlás itt!
2014-ben az Papp László Budapest Sportaréna ad otthont Dés László 60. születésnapi koncertjének. A koncerten a szerzőn kívül fellép Geszti Péter, Behumi Dóra, Kozma Orsi, Váczi Eszter, Básti Juli, Udvaros Dorottya, Cserhalmi György, Kulka János, ...
The World Famous Glenn Miller Orchestra koncert 2014-ben! Jegyek itt!
Újra lesz Budapesten The World Famous Glenn Miller Orchestra koncert 2014-ben! A Budapest Kongresszusi Központ ad otthont újra a rendezvénynek.
André Rieu koncert Budapesten 2014-ben a Papp László Sportarénában! Jegyek itt!
André Rieu koncert Budapesten a Papp László Sportarénában 2014 május 31-én! Jegyek itt!
EDDA musical jegyek!
Már árulják a jegyeket az új magyar musicalre, ami az EDDA Művek dalaiből készül. A musical szereposztás terén is tartogat meglepetéseket. A KÖR címet viselő musical a RAM Colosseumban lesz elsőként látható. A premier május 17-én lesz.
Ghost musical a Budapesti Operettszínházban! Részletek és jegyek itt!
2013-ban debütál a Budapesti Operettszínházban a Ghost musical magyar verziója. A Ghost musicalra jegyek még nem kaphatóak, de a bérletet vásárlóknak már biztos helyük van az előadásokra. A musical egyik dala Itt és most címmel került kiadásra ...
André Rieu koncert 2013-ban Bécsben és 2014-ben Budapesten! Jegyek itt!
2013. május 18-án Bécsben a Wiener Stadthalleban ad koncertet Andre Rieu a keringő király. Jegyek már kaphatóak!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK