Tisza-tavi Fesztivál 2016 - Jegyek és fellépők itt!

Kelt: 2016.04.26 kovacsad

Tisza-tavi Fesztivál 2016 - Jegyek és fellépők itt! 2016. július 15-17 között kerül megrendezésre a Természet operaháza Tisza-tavi Fesztivál. A fesztiválon fellépnek a Virtuózok sztárjai, Rost Andrea, Snéterberg Ferenc, az Experidance, a 100 tagú Cigányzenekar, az InFusion Trio, Orosz Zoltán, Szentpéteri Ildikó, Marcus Raan és még sokan mások

2016. július 15-17 között kerül megrendezésre a Természet operaháza Tisza-tavi Fesztivál. A fesztiválon fellépnek a Virtuózok sztárjai, Rost Andrea, Snéterberg Ferenc, az Experidance, a 100 tagú Cigányzenekar, az InFusion Trio, Orosz Zoltán, Szentpéteri Ildikó, Marcus Raan és még sokan mások

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A programok napi bontádban

2016. július 15-én a TO'OPERA programok keretein belül Moltoopera, Radó Denise színházi előadásával és egy Gálakoncerttel kezdődik a fesztivál. A gálakoncerten Rost Andrea, az ExperiDance, a 100 Tagú Cigányzenekar és Snéterberg Ferenc is felép.

2016-ban harmadik alkalommal fogjuk körbetekerni kedvenc Tisza-tavunkat. Programunk célja, hogy összekapcsoljuk az egészséges életmódot a kultúrával. Természeti környezetben, zenei betétekkel – pihenőkkel – megszakítva szeretnénk a már/leendő operarajongóinknak minőségi szórakozást nyújtani. Minden egyes megállónál más-más művész vár minket, aki egy rövid részlet idejére elrepít minket az opera, táncművészet vagy éppen a kamarazene világába. A túra kiindulópontja az újonnan átadott tiszafüredi Kerékpáros Centrum.

2016. július 16-án a Tour d'opera program keretein belül fellép a Kurul Dobosok, Tiszafüredi Zenekar, Snéterberg Ferenc, Daragó Zoltán, Tiszaderzsi Népdalkör, a Virtuózok tvműsor sztárjai, Orosz Zoltán, InFusion Trio

2016-ban a fesztivál harmadik napján egy teljesen új kezdeményezés fog debütálni a nagyközönség előtt, melyet a Boat D’Opera névvel illetünk. A kerékpártúrához hasonlóan minikoncerteket hallgathatunk különleges helyszíneken, amelyeket jelen esetben a Tiszai hajósok világát megidézve, 8-10 fős csónakokkal közelítünk majd meg.

2016. július 17-én vasárnap a Boat D'opera programban fellép a H2O Synchro SE sportolói, Szolnóki Bartók Béla Kamaraórus, Báll Dávid, Passé Tánccsoport, Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató résztvevői, Vizin Viktória, Máry-Szabó Eszter, Bretz Gábor, Szegedi Csaba, Szentpéteri Ildikó, Szikora Ilona, Marcus Raab, Somogyi Anita,Lőrincz Judit és Szikora János rendezésében kerül bemutatásra egy miniopera.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Armel Operafesztivál 2016 - Program és jegyek itt!
2016. június 27 és július 1 között kerül megrendezésre Budapesten az Armel Opera Fesztivál 2016-ban. Többek kközött Alföldi Róbert is rendez a fesztiválon.
Traviata a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2016-ban - Jegyek itt!
La Traviata 2016. június 24 és 26-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Miklósa Erika és Giuseppe Filianoti főszereplésével.
Virtuózok 2016 Gálakoncert az Arénában - Jegyek itt!
2016. június 5-én Virtuózok Gálakoncert a Papp László Sportarénában.
Virtuózok koncert a Margitszigeten! - Jegyek itt!
Ne maradj le róla. 2016. augusztus 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad nyári nagykoncertet a Virtuózok kilenc döntőse. Az Örömünnep című augusztus 20-ai ünnepi koncertre már árulják a jegyeket.
Vivaldianno - Vivaldi koncertshow az Arénában - Jegyek itt!
A Vivaldianno koncertshow 2016. november 13-án Vivaldi zenéjével érkezik Budapestre a Papp László Sportarénába.
200 forint lesz a jegy az Állatkertbe a gyerekeknek!
Kürtőskalács készítés, mézkóstoló, bábelőadás, arcfestés és sok más program is vár. 4 napon át lesz lehetőség 200 forintért jegyet venni a maci kedvelő gyerekeknek. Mackófarsang 2020-ban is.
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán 2020. május 12-én Budapesten a KMO Művelődési Házban koncertezik. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Folytatódik Süsü története! 13 új részt írt Csukás István!
Az új történethez szükséges forgatókönyvet már megírta Csukás István. Süsüke világot lát címmel készül a folytatás.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK