Tisza-tavi Fesztivál 2016 - Jegyek és fellépők itt!

Kelt: 2016.04.26 kovacsad

Tisza-tavi Fesztivál 2016 - Jegyek és fellépők itt! 2016. július 15-17 között kerül megrendezésre a Természet operaháza Tisza-tavi Fesztivál. A fesztiválon fellépnek a Virtuózok sztárjai, Rost Andrea, Snéterberg Ferenc, az Experidance, a 100 tagú Cigányzenekar, az InFusion Trio, Orosz Zoltán, Szentpéteri Ildikó, Marcus Raan és még sokan mások

2016. július 15-17 között kerül megrendezésre a Természet operaháza Tisza-tavi Fesztivál. A fesztiválon fellépnek a Virtuózok sztárjai, Rost Andrea, Snéterberg Ferenc, az Experidance, a 100 tagú Cigányzenekar, az InFusion Trio, Orosz Zoltán, Szentpéteri Ildikó, Marcus Raan és még sokan mások

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

A programok napi bontádban

2016. július 15-én a TO'OPERA programok keretein belül Moltoopera, Radó Denise színházi előadásával és egy Gálakoncerttel kezdődik a fesztivál. A gálakoncerten Rost Andrea, az ExperiDance, a 100 Tagú Cigányzenekar és Snéterberg Ferenc is felép.

2016-ban harmadik alkalommal fogjuk körbetekerni kedvenc Tisza-tavunkat. Programunk célja, hogy összekapcsoljuk az egészséges életmódot a kultúrával. Természeti környezetben, zenei betétekkel – pihenőkkel – megszakítva szeretnénk a már/leendő operarajongóinknak minőségi szórakozást nyújtani. Minden egyes megállónál más-más művész vár minket, aki egy rövid részlet idejére elrepít minket az opera, táncművészet vagy éppen a kamarazene világába. A túra kiindulópontja az újonnan átadott tiszafüredi Kerékpáros Centrum.

2016. július 16-án a Tour d'opera program keretein belül fellép a Kurul Dobosok, Tiszafüredi Zenekar, Snéterberg Ferenc, Daragó Zoltán, Tiszaderzsi Népdalkör, a Virtuózok tvműsor sztárjai, Orosz Zoltán, InFusion Trio

2016-ban a fesztivál harmadik napján egy teljesen új kezdeményezés fog debütálni a nagyközönség előtt, melyet a Boat D’Opera névvel illetünk. A kerékpártúrához hasonlóan minikoncerteket hallgathatunk különleges helyszíneken, amelyeket jelen esetben a Tiszai hajósok világát megidézve, 8-10 fős csónakokkal közelítünk majd meg.

2016. július 17-én vasárnap a Boat D'opera programban fellép a H2O Synchro SE sportolói, Szolnóki Bartók Béla Kamaraórus, Báll Dávid, Passé Tánccsoport, Virtuózok című komolyzenei tehetségkutató résztvevői, Vizin Viktória, Máry-Szabó Eszter, Bretz Gábor, Szegedi Csaba, Szentpéteri Ildikó, Szikora Ilona, Marcus Raab, Somogyi Anita,Lőrincz Judit és Szikora János rendezésében kerül bemutatásra egy miniopera.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Armel Operafesztivál 2016 - Program és jegyek itt!
2016. június 27 és július 1 között kerül megrendezésre Budapesten az Armel Opera Fesztivál 2016-ban. Többek kközött Alföldi Róbert is rendez a fesztiválon.
Traviata a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2016-ban - Jegyek itt!
La Traviata 2016. június 24 és 26-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Miklósa Erika és Giuseppe Filianoti főszereplésével.
Virtuózok 2016 Gálakoncert az Arénában - Jegyek itt!
2016. június 5-én Virtuózok Gálakoncert a Papp László Sportarénában.
Virtuózok koncert a Margitszigeten! - Jegyek itt!
Ne maradj le róla. 2016. augusztus 20-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon ad nyári nagykoncertet a Virtuózok kilenc döntőse. Az Örömünnep című augusztus 20-ai ünnepi koncertre már árulják a jegyeket.
Vivaldianno - Vivaldi koncertshow az Arénában - Jegyek itt!
A Vivaldianno koncertshow 2016. november 13-án Vivaldi zenéjével érkezik Budapestre a Papp László Sportarénába.
INGYENES élő koncertek a Margitszigeti Zenélő Kútnál! Lista itt!
Sőt még Várkert Bazárnál és a Műcsarnoknál is lesz koncert.
NOXTALGIA - Péter Szabó Szilvia koncert turnéra indul - Jegyek és helyszínek itt!
A Noxtalgia unplugged Péter Szabó Szilvia koncertje országos turnéra indul! Budapest, Eger, Győr, Debrecen, veszprém, Miskolc, Gödöllő, Szombathely és még számos város közönsége láthatja majd a koncertet!
Best of Geszti koncert 2020-ban a Margitszigeten - Jegyek itt!
A Best of Geszti koncert 2020. augusztus 26-án Budapesten Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül ismét megrendezésre. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK