Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Tom Jones koncert 2022-ben Budapesten az MVM Domeban - Jegyek itt!

2022.04.22 kovacsad

Tom Jones koncert 2022-ben Budapesten az MVM Domeban - Jegyek itt!

Tom Jones koncert 2022. július 12-én Budapesten a frissen megnyílt MVM DOME-ban! Jegyek itt!

Maga a legenda, maga a mítosz! A 82 éves zenei zseni, aki jobb, mint valaha.

Aki úgy énekel, hogy lecsukod a két szemed, hallgatod, hallgatod, s minden megszűnik körülötted. Ez egy új világ, Tom Jones világa. A hang és a zene világa. Lassan 60 éve. Az állandóság, mely kiteljesít. Surrounded By Time. Az új album, mely hosszú évekkel előzi meg a korát. A búcsú. Mint, aki nagyon hosszú útra indul, s nem tér vissza sose. S a régi dalok. Delilah, Sexbomb, Kiss. Mindegyik újra hangszerelve, újra értelmezve. Mert körülzár az idő. Mert lejárt az idő.

Az idén 82 éves Tom Jones még mindig kirobbanó formában van, pedig néhány éve még ezt nyilatkozta: „Tudod, pár éve nem voltam olyan jól. Amikor kijöttem a kórházból, meglátogattam az orvost, aki azt mondta, hogy az életkoromat figyelembe véve ideje lassítani. Na ez olyan volt, mint egy vörös rongy a bikának”

Sir Tom Jones egy élő legenda, számtalan rangos díj nyertese és elnyerte a világ legszexisebb férfija címet is. Karrierje több, mint 50 évvel ezelőtt kezdődött, s máig a közönség és a kritikusok kedvence. Több mint 100 milliós lemezeladással és 36 Top 40-es slágerrel büszkélkedhet az élete folyamán.

Néhány évvel ezelőtt 2020 júniusában Tom Jones lemezkiadója felvetette a 80. születésnapjának megünneplését. Ebben a korban már gyakran használják örökség szót – és ez esetben nem ok nélkül. Ha az „örökségről” és Tom Jonesról szeretnénk beszélni, nehéz eldönteni, hol kezdjük. Azok a dalok, mint példáula Whats New Pussycat, a Delilah, az If I Only Knew és a Sex Bomb, alig ölelik fel egy olyan zenei karrier egészét, amit Tom Jones neve fémjelez.

A 2021 áprilisában piacra került Sourrended by time album joggal nevezhető igazi örökségnek, hisz olyan dalok kerültek rá, melyek nagyrészét újra feldolgozták, vagy félretetté” és most Tom Jones elérte azt a kort, hogy méltóképpen elénekelje azokat.

Ezt a koncertet meg kell hallgatni. 2022. július 12-én, az új MVM DOME-ban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A kijevi koncertet cserélte fel a budapesti helyszínre. Június közepétől indul több mint 50 helyszínes koncert körútra Európába és Amerikába.

• Fenyő Miklós koncert turné 2022 - Jegyek és helyszínek itt!
• Neoton koncert 2022-ben Budapesten a Sportrénában - Jegyek a Neoton Aréna ...
• Andrea Bocelli koncert 2022-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022