Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

True Colors - True Show Must Go On! Budapesten a KIOSK-ban - Jegyek itt!

2023.05.25 kovacsad

True Colors - True Show Must Go On! Budapesten a KIOSK-ban - Jegyek itt!

Lakatos Márk, Veres Mónika Nika, Sári Évi.....True Colors - True Show Must Go On! Budapesten a KIOSK-ban - Jegyek itt!

A TRUE COLORS világa magával ránt, megfog és nem ereszt. Énekesek, artisták, rúdtáncművészek, kaucsuk lány, gólyalábas tüköremberek, profi táncosok, lélegzetelállító látvány, brutális zene. Ha még nem voltál, meg kell nézned, ha már jártál itt, vissza fogsz jönni! Gyere velünk ebbe a szédületes partyba, és ha a show-nak vége, akkor is maradj velünk, táncoljunk együtt hajnalig!

A KIOSK Társulat:

Lakatos Márk – art director
Veres Mónika Nika – ének
Sári Évi – producer, ének
Ekanem Bálint – ének
Hlatky-Schlichter Hubert – producer
Feng YaOu – ének, gitár
Túri Lajos Péter – koreográfia
Lopusny Anna – rendezőasszisztens

Érkezés: 21:15-től

A konyha ezeken a napokon 22:30-kor zár, ha vacsorázni is szeretnétek, érdemes 21:15-től asztalt foglalni! Ezt kérünk a reservation@m15.hu email cím alatt tegyétek meg.

A show kezdete: 22:30

A show vége: 0:45

After party hajnal 3-ig! 

JEGYÁRAK ÉS JEGYVÁSÁRLÁS ITT!

Heaven ticket:

Ezzel a belépővel a showra váltasz jegyet, a helyed pedig a karzaton foglalhatod el (lenti tartózkodásra nem jogosít,) ahol bárasztalok mellől italozhatsz és élvezheted a magasból az előadást. Az előadókat ugyanúgy láthatod karnyújtásnyira is, hiszen innen indulnak el a műsorra. A show nagyrésze lent történik, de innen az egészet beláthatod. A jegy csak állóhelyet foglal magába, ételt itt nem tudsz rendelni, az italodat pedig a fenti bárnál kérheted!

Luxury ticket:

Ezzel a belépővel az éttermünk lenti egységébe váltasz jegyet, a színpadtól valamennyivel távolabb eső részben. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról!

Front Row Lounge ticket:

Ezzel a belépővel az éttermünk lenti egységébe váltasz jegyet, a színpadhoz közelebb eső részben. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról!

Front Row Bar Ticket:

Ezzel a belépővel az egyik legimpozánsabb részhez, a pulthoz foglalhatsz helyet bárszékeken, ahol te is részesévé válsz a shownak, és az első sorból nézheted végig a műsort. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról!

Stage box:

Ezzel a belépővel közvetlenül a színpad melletti boxban foglalhatsz helyet, egy karnyújtásnyira a fellépőktől. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról! Az asztal létszáma nem bővíthető!

A box ára maximum 5 főre vonatkozik, amelyből 190.000Huf lefogyasztható!

Luxury Box:

Ezzel a belépővel éttermünk többi boxába foglalhatsz helyet, ahonnan kiemelt pozícióból nézheted végig a showt. Snacket és vacsorát is rendelhetsz ebben a szektorban az étlapunkról! Az asztal létszáma nem bővíthető!

A box ára maximum 6 főre vonatkozik, amelyből 150.000Huf lefogyasztható! Az árak a szervízdíjat nem tartalmazzák!

 
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024