Új beállók érkeznek a 300. előadásához közelítő A Pál utcai fiúk musicalbe!

Kelt: 2020.08.18 kovacsad

Új beállók érkeznek a 300. előadásához közelítő A Pál utcai fiúk musicalbe! Új beállók érkeznek a 300. előadásához közelítő A Pál utcai fiúk musicalbe!

Augusztus 21-én 276-odszor csendül fel közönség előtt a Pál utcai fiúk fogadalmi dala a Vígben, és ezúttal több új színészt is köszönthetünk a csapatban.

Pénteken este Nemecsek szerepében Dino Benjámin debütál, az idősebb Pásztort pedig Ertl Zsombor játssza majd. Szombaton, azaz augusztus 22-én Bokaként Sándor Pétert láthatják a nézők, akivel szemben vasárnap este Brasch Bence fog Áts Feriként megküzdeni a Grundért. Csónakos szerepében is új színészt köszönthetünk: Rábaközi Gergő Gyöngyösi Zoltánnal kettőzve játssza majd ezt a szerepet. A jövőben Boka, Áts Feri, Csónakos és az idősebb Pásztor szerepét kettőzve tűzik műsorra. Az aktuális szereposztásokról a honlapon tájékozódhatnak.

A kettőzésekre az előadás népszerűsége és a zavartalan színházi működés biztosítása miatt van szükség. Az új beállók régóta készülnek a szerepükre, és most már ők is sajátjuknak érzik a Grundot. Nemecsektől búcsúzik Vecsei H. Miklós, aki ebben az előadásban nem fog többet színpadra lépni.

A Pál utcai fiúk musical Budapesten folyamatosan teltházas, de jó hír, hogy más színházak is műsorra tűzték. Az egyik színhz turné előadás augusztus végén szabadtéren is látható lesz! Jegyek és részletek itt!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

István, a király 2020-ban is az Operettszínházban - Jegyek itt!
Az István, a király 2020 őszén ismét a Budapesti Operettszínházban látható! Jegyek itt!
NYERJ jegyet az Elisabeth musical budapesti előadására - Jegyek itt!
Elisabeth musical Budapesten 2020. szeptember 4-5-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Apáca show musical 2021-ben Szegeden! Jegyek és szereposztás itt!
2021-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok 2021-es programjában olyan sztárokkal látható a musical, mint Sári Évi, Feke Pál, Alföldi Róbert, Janza Kata és Csonka András.
INGYEN magyar filmekkel vár az Uránia online!
Ingyenes vetítéssorozat márciustól áprilisig az Uránia Online sorozatban. A filmek ingyenesek, de megtekintésükhöz 0 Ft-os regisztrációkötelesek!
Anyatigrisek musical 2021-ben a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Király Lindával és Fehér Adriennel érkezik az Anyatigrisek musical 2021. júliusában a Városmajorba. Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021-ben Budapesten a Városmajorban - Jegyek itt!
Török Ádám és Barátai koncert 2021. augusztus 14-én Budapesten Városmajori Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK