Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Újpesti Víztorony Családi Nap 2014

2014.05.14 Kovács Gergely

Újpesti Víztorony Családi Nap 2014

Az Újpestieket egy kutyabarát rendezvény várja számtalan koncerttel és programmal. Lesz kutya guru, interaktív polihisztor játszóház, csapatjáték és koncertezik a ByTheWay, Szabó Ádám, Puskás Peti, az Irigy Hónaljmirigy, Kasza Tibi, a Smile Gönczi Gáborral és a Nemadomfel Együttes is.

2014. május 24-én Újpesten koncertezik a ByTheWay, Szabó Ádám, Puskás Peti, az Irigy Hónaljmirigy, Kasza Tibi, a Smile Gönczi Gáborral és a Nemadomfel Együttes is.

Egyéb programok:
Nem babra megy - Családi csapatjáték:
A Családi Napon egy teljesen új, egyedi program várja majd az újpestieket a víztorony mellett. A közösségi játékkal a családokat és egyéb közösségeket, baráti társaságokat, szomszédokat célozzák meg a szervezők. A „Nem babra megy” olyan szabadtéri játéksor, amely összeköt, kikapcsol és szórakoztat, miközben együttműködésre, kreativitásra és taktikázásra is késztet minden csapattagot. A játék célja elsősorban az élményszerzés, másodsorban természetesen a rengeteg kisebb-nagyobb ajándék és nyeremény. A verseny egy árveréssel egybekötött díjkiosztóval ér majd véget. Mert itt tényleg nem babra megy…

Herman Ottó vándortanösvény - interaktív polihisztor játszóház:
Vásárhelyi Tamás a Magyar Természettudományos Múzeum főmuzeológusa - iskolateremtő mesternek számít a hazai múzeumpedagógia területén, tavaly múzeumpedagógiai életműdíjat nyert - dolgozta ki múzeumpedagógus kollégákkal a vándortanösvény programot, ami egy olyan interaktív természettudományos program elsősorban diákoknak, gyerekeknek (de a felnőtteknek is "aha élményt" nyújtó foglalkozás), amiben a természet/biológia törvényeit játékos, interaktív módon mutatja be. A programot Herman Ottó szellemisége és munkássága hatja át, rendkívül egyszerű eszközökkel bemutatva pl. a madarak repülésének technikai alapjait és szépségét, vagy a pókháló működésének szabályszerűségét stb. A vándortanösvény egyszerű eszközökkel szórakoztatóan, interaktívan tanít több animátor segítségével.

Kutyabarát Családi nap
A Majális és a Káposztásmegyeri Nap után a Családi nap a következő az újpesti kutyabarát rendezvények sorában. Az Állatmentő Liga, a Kutya Guru és a Rex Állatsziget munkatársai ezúttal is különböző programokkal várják a kutyabarátokat, 10-18h között.

Állatmentő Liga:
Az Állatmentő Liga munkatársai ezúttal is autóikkal és felszereléseikkel, mentéseik tv-felvételeivel, chip-olvasással, regisztráció ellenőrzéssel és szükség esetén tanácsadással várják a kutyabarátokat.

Kutya Guru:
A Kutya Guru szakemberei kutyanevelési, -oktatási és -kozmetikusi tanácsadással, kutyasüti kóstolással és étrend tanácsadással, valamint játék-készítési tippekkel várják a Családi nap vendégeit.

Rex Állatsziget:
Állati jó hely a Rex Állatsziget, mely óriás társasjátékkal, kutyasimogatóval, kézműves foglalkozásokkal és ember-kutya agility versennyel várja az érdeklődőket.

További részletek itt!


Érdemes megnézni a kapcsolódó híreinket is a cikk alatt!

• Gyereknap
• Gyermeknapi programok, ajándékok és ötletek 2014-ben!
• Nyári programajánló! 2014
• By The Way koncert a Barba Negra Track színpadán! Jegyek itt!
• Demjén Ferenc, Edda, Neoton, R-GO, By The Way, Bereczki Zoltán Agárdon!Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2021