Varázslatos ünnepi tűzoltóautó közlekedik Budapesten!

Kelt: 2020.12.14 Kovács Gergely

Varázslatos ünnepi tűzoltóautó közlekedik Budapesten! A különleges autót hétvégén láthatják a budapestiek. Egy igazán különleges tűzoltó kocsi járja Budát.

Várhatóan karácsonyig minden hétvégén, összesen 8 alkalommal fog vonulni a karácsonyi tűzoltóautó, hogy bejárja a kerület egy-egy részét. Ugyancsak a járvány miatt nem állhat meg a tűzoltóautó, nem gyűlhetünk köré, de biztosan sokunknak fog már a fölbukkanása is örömet okozni.

A tűzoltóautó igyekszik minél több helyre eljutni, de annak érdekében, hogy minél többen láthassák, arra kérünk benneteket, ha lesz lehetőségetek lefotózni, küldjétek el nekünk a fotót!

A menetredről is olvashatsz a KarácsonySzeretlek.hu oldalon!

Az év legjobbnak ígérkező magyar Karácsonyi dalát hallottad már? Mi megkönnyeztük!
A dal ide kattintva érhető el.

Ne hagyd ki a JÁTÉK menüt ahol számtalan játék vár rád és a cikk alatti kapcsolódó híreket sem, hiszen sok más érdekességről is olvashatsz. Például a másik Fénytűzoltó autóról és a Fényrendőrautóról is. 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Kóstold meg INGYEN az Év Szaloncukra 2020 nyertesét!
Most egy szaloncukor válogatás lehet a tied, köztük az Év Szaloncukra is és számos másik versenyző.
Fénymegálló - Ünnepi megálló Budapesten!
Az EON segítségével készült el Budapest újabb különlegessége. Plüss kanapéval és ünnepi díszekkel teli karácsonyi villamos és buszmegálló készült. A budapesti megálló mellett pécsi megálló is van.
Ezek lesznek a 2021-es nyár legjobb programjai
A Pál utcai fiúk musical, Tom Jones, új Alföldi Róbert rendezés, Vangelis és John Williams filmzenéi, Daddy Jankee, Bonnie Tyler, Tom Jones, Szergej Polunyin táncelőadása és még számos program vár ránk 2021-ben Budapesten, Szegeden, Fertőrákoson, ...
Már Fénytűzoltó is van Magyarországon!
Csodáld meg élőben is a különleges fénytűzoltóautót.
Fényrendőrautó készült Budapesten! Képek itt!
2700 LED-égő díszíti a Mikulás Fényautót a BRFK épülete előtt.
Sergei Polunin Budapesten a Margitszigeten - Jegyek a Raszputyin táncelőadásra itt!
Sergei Polunin nevét jól ismeri a hazai közönség is, hiszen botrányokkal teli életéről a magyar portálok is cikkeztek. A zseniális táncos 2021-ben a Margitszigeten lép fel. Szergej Polunyin 2021. augusztusábn a Raszputyin című előadást hozza el a ...
3 INGYENES online program a Madách Színháztól!
Oroszlán Szonja, Tompos Kátya, Balla Eszter, Feke Pál, Nagy Sándor és Szemenyei János is látható lesz az online műsorban.
INGYENES Virtuális Országház látogatás! Regisztráció itt!
Az Országház mellett a Szent Korona is látható lesz, sőt a a díszlépcsőházba, a kupolacsarnokba, valamint a képviselőházi társalgóba és ülésterembe is betekinthetünk.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK