Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Varnus Xavér karácsonyi koncert 2024-ben a Zeneakadémián - Jegyek itt!

2024.03.24 kovacsad

Varnus Xavér karácsonyi koncert 2024-ben a Zeneakadémián - Jegyek itt!

arnus Xavér koncertezik 2024. december 1-én Budapesten a Liszt Ferenc Zeneakadémián. Jegyek lentebb!

Ő korunk egyik legismertebb orgonaművésze. YouTube csatornáját (youtube.com/xavervarnus) 35 millióan nézték meg ezidáig, Bach koncertjének filmje, amelyet a Berlini Dóm nagyorgonáján rögzítettek, a maga közel 15 milliós YouTube megtekintésével hivatalosan is a történelem legnagyobb nézettségű orgonahangversenyévé lett. Nyaranta az Atlanti-óceán kanadai partján lévő magán-koncerttermének orgonáján ad kultikus hangversenyeket, minden ősszel és tavasszal pedig a világ nagy katedrálisaiban és koncerttermeiben ad teltházas hangversenyeket, amelyeknek közös jellemzője, hogy hónapokkal előre nem lehet már jegyeket kapni rájuk.

Karácsony előtt az adventi időszakban Karácsonyi koncertre készül az orgonaművész. Varnus Xavér koncertezik 2024. december 1-én 11:00-kor és este Budapesten a Liszt Ferenc Zeneakadémián. Már csak a délelőtti koncertre van jegy!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Az elmúlt negyven esztendőben sokan, és sokféleképpen méltatták Varnus Xaver művészetét - Mark Wigmore, Kanada klasszikus zenei rádiója, a New Classical FM kritikusa egyenesen ezt mondta róla: “A XXI. század orgonazenéjének egyik legmeghatározóbb alakja”, míg Robert Everett-Green, a The Globe and Mail kritikusa ezt írta: “Lehetetlen szavakkal leírni játékának szemfelnyitó erejét.” 

• Így szól Andrea Bocelli és az Il Volo duettje! VIDEO ITT!
• Rákász Gergely koncert 2024 - VIVALDI - BACH - GERSHWIN turné - Jegyek és ...
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024