Városligeti Cirkuszparádé 2014 - INGYENES

Kelt: 2014.10.08 Kovács Gergely

Városligeti Cirkuszparádé 2014 - INGYENES Ingyenes Cirkuszparádé lesz a Városligetben a Fővárosi Nagycirkusz szervezésében. A különleges esemény a Zéró Gravitáció című műsor premierje előtt lesz.

A cirkuszparádék története a régmúltban gyökerezik. A múlt században, ha egy vándorcirkusz megérkezett a városba, látványos felvonulással adta ezt hírül az ott élőknek. Felvonultak az artisták, állatok és egy színes parádé kerekedett az utcákon, tereken.

2014 októberében debütál a Zéró Gravitáció - A repülő cirkusz című produkció a Fővárosi Nagycirkuszban! A fellépők igazi izgalmas showt állítanak színpadra. Azonban még egy kis meglepetéssel is készül a cirkusz.

Az új Zéró gravitáció címet viselő repülő cirkusz is sok izgalmat tartogat. Andrea Prince lézershowjával rendkívül látványos fényjátékot varázsol a porondra. A fantasztikus hangulatú produkció a legkorszerűbb fény- és hangtechnikával varázsolja el a különleges cirkuszélményre vágyó közönséget.

A városligeti Cirkuszparádé INGYENES lesz és 2014. október 11-én lesz látható. Az eseményről részletek ide kattintva. Természetesen a bohócok sem maradnak ki, hiszen ahogy perec úgy bohóc nélkül sincsen cirkusz.

A menet 10 órakor indul lovas huszárokkal, mazsorettekkel, kosztümös artistákkal, szambatáncosokkal, és a Zéró gravitáció műsor valamennyi sztárjával!
Útvonal: Fővárosi Nagycirkusz - Állatkerti körút - Hősök tere - Állatkerti körút - Fővárosi Nagycirkusz.

11 órától a Fővárosi Nagycirkusz előtt felállított színpadon további programokkal várunk mindenkit: szamba tánc bemutató, erőemelő és zsonglőrszámok (Baross Imre Artistaképző iskola növendékei), mazsorett bemutató, BMX show.

Sztárvendég: Varga Viktor

A parádé nagyszerű ráhangolódás A Zéró gravitáció 19 órakor kezdődő premierjére!

Nézd meg kapcsolódó híreinket is,
hiszen sok érdekességet gyűjtöttünk össze! Tudtad például, hogy Budapesten van Bűvész Színház és 5D mozi, sőt Csokoládé Múzeum csoki kóstolással?

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Almaszósz az Alma együttes dalaival! Jegyek itt!
Almaszósz címmel látható a Magyar Színház színpadán az Alma együttes dalaival az új mesejáték.
Bűvész Színház Budapest szívében! Jegyek itt!
Megnyílt az ország első Bűvész Színháza. A színház előadásaira jegyek már kaphatóak! Varázsló, mentalista és illuzionista műsor várja a nézőket vegyesen.
Zéró gravitáció - Repülő cirkusz Budapesten! Jegyek itt!
Jegyek már kaphatóak a Fővárosi Nagycirkusz látványos repülő cirkusz előadására. Lézershow, kutyák, bohóc és sok sok látványosság várja 2014-ben és 2015-ben is a budapesti cirkusz új műsorában a nézőket.
Diótörő a MOM-ban Budapesten a Kijevi Balett előadásában - Jegyek itt!
A Kiev City Balett előadásában érkezik a Diótörő Budapestre a MOM Kulturális Központban! A 2014-es budapesti előadásokra jegyek már kaphatóak!
Alföldi Róbert főszereplésével mutatják be a Játékkészítő musicalt - Jegyek itt!
2014. december 27-30 között a Tüskecsarnokban lesz látható az új magyar színházi szenzáció A Játékkészítő. A Játékkészítő zenés akciómese főszerepeiben Alföldi Róbert, Bereczki Zoltán, Radics Gigi, Pokorny Lia, Hajdu Steve, Nagy Feró, ...
Már 300 forintért színházazhat Budapesten otthoni jegynyomtatással!
300-ért operát, míg 700 forintért már musicalt nézhet Budapesten. Olcsó jegyek a Budapesti Operettszínház, a Madách Színház, de akár a Vígszínház és az Operaház előadásaira vásárolhatóak. Összegyűjtöttük Budapest legolcsóbb jegyeit.
Csokoládé Múzeum és Kiállítás Budapesten! Jegyek itt a csoki kóstolásra!
Csokoládé kóstolás, túrák és különlegességek várják Budapesten a Csokoládé Múzeum látogatóit. Igazán jó ajándék mindenkinek. Vegye meg most a belépőjét!
Mamma Mia 2021-ben újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
2021 áprilisában több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban. Az előadásokra akár már 2000 forinttól kaphatóak a jegyek!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK