Városmajori Szabadtéri Színpad - Kertmozi 2021-es műsor és jegyek itt!

Kelt: 2021.04.27 kovacsad

Városmajori Szabadtéri Színpad - Kertmozi 2021-es műsor és jegyek itt! 100 forintért mozizhatunk a budai kertmoziban a Városmajorban! Mamma Mia, Lajkó.... külföldi és magyar sikerek! Jegyek a Városmajori Kertmoziba itt!

A tavalyi év érdeklődése megmutatta, hogy igenis szükség van közösségi filmnézésre, a szabadtéri együtt-mozizás élményére. A filmvetítések, tehát a hatalmas sikerre való tekintettel 2021 nyarán is folytatódnak, és minden kedden, 12 héten keresztül továbbra is klasszikus hazai és nemzetközi filmekből csemegézhetnek a celluloidrajongók a Városmajor Szabadtéri Színház kertmozijában.

Mamma mia, Drakulics elvtárs, Felkészülés meghatározhatatlan idegig tartó együttlétre, Zöldkönyv és még számos sikerfilm várj a közönséget.

 

Jegyvásárlás és műsor itt!

Lentebb további izgalmas filmes vonatkozású programot találtok!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

West Side Story musical Szegeden 2021-ben - Jegyek és szereplők itt!
A West Side Story 2021. augusztus 13-tól lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékokon. Jegyvásárlás itt! Az előadás főszerepeiben Stohl András, Brasch Bence, Kocsis Dénes, és számos jól ismert művész lesz látható!
Hegedűs a háztetőn a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2021-ben! Jegyek itt!
Hegedűs a háztetőn a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2021-ben az Operettszínház sztárjaival. Jegyek itt! Főszerepekben Kerényi Miklós Máté, Földes Tamás, Oszvald Marika, Vágó Bernadett, Mészáros Árpád Zsolt, Szulák Andrea, Németh Attila, ...
Szabadtéren lesz látható A Pál utcai fiúk musical 2021-ben - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2021 júliusában szabadtéren lesz látható. Jegyek itt!
Szabadtéri INGYEN cirkuszi gála a Fővárosi Nagycirkusz előtt!
A nyári szezon kezdete előtt visszatér a varázslat egy INGYENES, szabadtéri, ültetett családi cirkuszgála keretein belül a Fővárosi Nagycirkusz előtt
A Pál utcai fiúk musical a Gorsium Régészeti Parkban - Jegyek itt!
A Pál utcai fiúk musical 2021. július 27-30. között 4 alkalommal lesz látható a Gorsium Régészeti Parkban a székesfehérvári Vörösmarty Színházban. Jegyvásárlás és jegyinfók itt!
NYERJ 2 JEGYET! Ígéretes fiatal nő - 2021 májusától a mozikban a különleges film! Videó itt!
Májusban egy igazán különleges filmmel nyithatjuk meg a mozi premierek 2021-es listáját.
Dinasztiák - a Fővárosi Nagycirkusz 2021-es nyári műsora - Jegyek itt!
A Dinasztiák a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg. A 2021. június 4. és augusztus 22 között megtekinthető műsorban háromhetente különböző fellépőket és számokat láthat a közönség, összesen pedig több mint 70 kiváló hazai ...
Málnás, szedres és zserbós íz a Magyarország Cukormentes Tortája 2021 döntősei közt!
Öt torta jutott a jubileumi Magyarország Cukormentes Tortája verseny döntőjébe.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK