Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Vásároljon jegyet a nyárra az Ön által megszabott jegyáron!

2022.05.20 Kovács Gergely

Vásároljon jegyet a nyárra az Ön által megszabott jegyáron!

Döntse el a néző, hogy mennyit ér a kultúra és határozza meg a jegyárat! Vásároljon jegyet a Városmajori Szabadtéri Színpad előadásaira annyiért, amennyit Önnek ér! Még mindig azt kutatják a Városmajorban, hogy mennyit ér meg a kultúra?

Először májusban indított kampányt a Városmajori Szabadtéri Színpad azzal a felhívással, hogy határozza meg maga a néző a jegyárat. „A könyv olvasó nélkül papír és tinta, a film néző nélkül képkockák egymásutánja, a színház közönség nélkül a művészettől megfosztott élet maga.” – írták, hozzátéve, hogy a több mint két éve tartó globális méretű problémák a kulturális szférát sem hagyták zavartalanul működni, így 2022-ben a színpad mindkét oldalán olyanok állnak, akiket megrendített a koronavírus, a háború és a gazdaság aktuális helyzete.

A Városmajori Szabadtéri Színpad abban hisz, hogy a művészet, a kikapcsolódás és a kulturális élmények közös megélése elengedhetetlen a kiegyensúlyozott mindennapokhoz és gyógyír a bizonytalanságra. Ezért a színház egy egész nyáron átívelő, egyedi kezdeményezéssel szeretne reagálni a kialakult helyzetre: döntse el a néző, hogy mennyit ér a kultúra és határozza meg a jegyárat!

Május 9-én már több tucatnyian éltek a lehetőséggel és az általuk meghatározott áron vásárolták meg a Városmajori Szabadtéri Színpadra szóló belépőjegyeiket. Az első alkalom nagy sikerén felbuzdulva kínálja fel a színház az újabb lehetőséget: június 3-án ismét azon az áron vásárolhatja meg mindenki a jegyét a Szabad Tér Jegyirodában (1052 Bp., Bárczy István u. 1.) 10 és 18 óra között, amennyit megengedhet vagy engedhet magának.  A jegy árát ugyanis nem csupán lefelé, hanem felfelé is kerekítheti a vásárló így támogatva a színház működését. 

Az intézmény úgy hiszi, hogy a kialakult helyzetből egymást segítve lehet kilábalni úgy, hogy abból az alkotó és a befogadó is gazdagodjon.

A Városmajori Szabadtéri Színpad programjai ide kattintva elérhetőek!Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2022