Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Vasútmodell kiállítás és játszóház Budapesten - Jegyek itt!

2023.11.04 kovacsad

Vasútmodell kiállítás és játszóház Budapesten - Jegyek itt!

Vasútmodell kiállítás és játszóház 2023. november 24-25-26-án Budapesten az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban. Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

A közönségkedvenc kiállítás egy igazi mesevilágba kalauzol, a következő állomása pedig az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ, ahol igazi kincsekkel találkozhatnak majd az érdeklődők. A kiállítás keretében a felnőttek újra átélhetik gyermekkoruk legszebb időszakát, a családi kikapcsolódás közepette pedig a gyerekek is az időutazás részeseivé válhatnak, fejleszthetik kézügyességüket, sőt az elektromosságról is tanulhatnak egyet s mást.

Számos érdekesség lesz fellelhető a terepasztalokon, többek között a mátyásföldi Ikarus gyár sematikus bemutatása működő autóbuszokkal illetve trolibusszal,  német táj, német vonatokkal a II. világháborútól az 1960-as évek végéig, külön  terepasztal idéz majd egy kis balatoni hangulatot, gyönyörű különleges szerelvénnyel. A BKV terepasztalon a jól ismert UV villamos, a Bengáli, Tátra stb, köszönnek majd vissza. A kicsik örömére pedig közel 1000 darabos favonat készlettel ellátott favonatos játszóház várja a családosokat.

Vasútmodell kiállítás és játszóház 2023. november 24-25-26-án Budapesten az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A kiállítás mellett lesz lehetőség használt vonatokat, kisautókat és egyéb a vasútmodellezéssel kapcsolatos  dolgot vásárolni.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024