Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Vasvári Vivien Hiba című könyve már kapható! NYERD MEG!

2021.10.06 Kovács Gergely

Vasvári Vivien Hiba című könyve már kapható! NYERD MEG!

A könyvhöz jár 3000 Ft értékű utalvány is, így szinte ingyen a mienk lehet a könyv. Sőt most a különleges munkafüzet is a mienk lehet.

A könyv 30 fejezete az élet legfontosabb területeit érintik, legyen az szerelem, álmok, nőiesség, párkapcsolat, gyereknevelés vagy pénzügyek. Őszintén és hitelesen beszélek ezekről, hiszen minden, amiről írok, azt átéltem, megéltem és határozottabb lettem általuk. Hiszem, hogy kortól és élethelyzettől függetlenül mindenki hasznosítani tudja a benne foglaltakat. Ezzel a könyvel szeretnék visszaadni a követőimnek. Jó olvasást! 

ONLINE VÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Ajándék hozzá:
2000 Ft értékű Kiwisun szolárium kupon (beváltható bármely Kiwisun szoláriumban az országban)
1000 Ft értékű Kiwisun szolárium krém

A könyvhöz egy munkafüzet is készült!
A munkafüzetben, kiírhatod magadból a hibáidat, gondolataidat, így még jobban  feltudod dolgozni a könyvet, és annak tartalmát. A könyv és a munkafüzet együtt ide kattintva vásárolható meg!

JÁTÉK!
Játékunkban most a kiadó jóvoltából megnyerheted a könyvet és a munkafüzetet. A játékban 2 módon is lehet nyerni. 1 könyvet sorsolunk a Facebook azon követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy kinek adnák kölcsön a könyvet ha ők nyernék meg?

Valamint azok között is sorsolunk 1 könyvet és 1 munkafüzetet, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak!

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a kulturaonline.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024