Vegasmagic - Németh Gábor bűvész showja a Ram Colosseumban - Jegyek itt!

Kelt: 2016.04.04 kovacsad

Vegasmagic - Németh Gábor bűvész showja a Ram Colosseumban - Jegyek itt! Németh Gábor bűvész előadása 2016. május 20-án a RaM Colosseumban.

VEGASMAGIC …. és feltárul a lehetetlen … Németh Gábor bűvész előadása 2016. május 20-án a RaM Colosseumban. A ciprusi és amerikai turnéja után ismét Budapesten Németh Gábor!

Las Vegas az előadóművészet és a szórakoztatóipar fővárosa. Németh Gábor önálló estje felfedi a világ élvonalának, Vegas legismertebb bűvészeinek lélegzetelállító pillanatait: az asszisztensnő szétdarabolása, hatalmas Illúziók, gondolatolvasás és további izgalmas és szórakoztató mutatványok közel két órában.

A külföldi fellépések százaival és közel évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Németh Gábor már bizonyított, varázsolt óceánjáró luxushajókon, rangos nemzetközi varieté műsorokban és exkluzív magánpartikon.

Varázslat és tánc különleges ötvözete, legyen részese Ön is a szemfényvesztésnek!

Jegyvásárláshoz kattintson ide!

Stáb:

Bűvész: Németh Gábor
Táncosok: Ádám Dorottya, Karmacsi Klaudia, Molnár Melinda Antónia
Koreográfus: Ádám Dorottya
Backstage crew manager: Tóth Tamás
Szakmai Konzulens: Kaszányi Roland és Szabó István

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Badár Tamás bűvész előadása! Jegyek itt a Hungary's Got Talent felfedezettjének estjére!
A kockásfülű nyúlon túl - Badár Tamás önálló bűvész estje. A varázslat a TV-n túl is folytatódik. Badár Tamás bűvész estjeire jegyek kaphatók. A Hungary's Got Talent-ből megismert Badár Tamás varázslatos estje a Dumaszínház műsorában.
Bűvész Színház Budapest szívében! Jegyek itt!
Megnyílt az ország első Bűvész Színháza. A színház előadásaira jegyek már kaphatóak! Varázsló, mentalista és illuzionista műsor várja a nézőket vegyesen.
A bűvészet mesterei Sopronban a GYIK rendezvényházban - Jegyek itt!
A bűvészet mesterei 2016. május 21-én Sopronban a GYIK rendezvényházban elvrázsolják a közönséget!
Demjén Ferenc koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek!
Demjén Ferenc koncert turnéja 2020-ban Indulj, új csodákat látni… a címmel Győr, Sopron, Tatabánya, Pécs, Miskolc, Eger, Szeged, Debrecen, Szolnok, Székesfehérvár Sportcsarnokaiban biztosan látható lesz! Jegyek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020 - Jegyek és helyszínek itt!
Koncz Zsuzsa koncert turné 2020-ban Magyarországon. Jegyek és helyszínek itt! A turné Győr, Debrecen, Szeged, Budapest, Tataványa, Békéscsaba és számos városvan látható lesz
Zorán koncert 2020-ban Budapesten - Jegyek itt!
Zorán koncerteje 2020. október 29-én Budapesten a Klauzál Gábor Kulturális Központban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
La Mancha lovagja musical az Operettszínházban - Jegyek és szereplők itt!
Homonnay Zsolt, Kerényi Miklós Máté, Serbán Attila, Peller Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Gömöri András Máté, Bálint Ádám Homonnay Zsolt, Sándor Péter főszereplésével érkezik a L Mancha lovagj music Budapesti Oeprettszínházba. Jegyek és szereplők itt!
Hattyúk tava 2020-ban Budapesten az Erkel Színházban! Jegyek és részletek itt!
A hattyúk tava balett 2020-ban az Erkel Színházban ismét látható lesz, ám ezútttal különleges óvintézkedések és szabályok mellett lesz látogatható az előadás! Jegyek és részletek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK