Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

Videóban üzent Celine Dion - Elhalasztja budapesti koncertjét!

2022.04.29 kovacsad

Videóban üzent Celine Dion - Elhalasztja budapesti koncertjét!

Celine Dion ma bejelentette, hogy a „Courage World Tour” 2022-es európai dátumait elhalasztja, mivel még lábadozik egy korábbi egészségi problémájából.

A magyarországi koncert új dátuma:
2023. március 16. – Papp László Budapest Sportaréna

Celine Dion ma bejelentette, hogy a „Courage World Tour” 2022-es európai dátumait 2023-ra halasztja, mivel még lábadozik egy korábbi egészségi problémájából. Celine a világkörüli turné első 52 koncertjét tudta megtartani, mielőtt 2020 márciusában kitört a pandémia, ám aztán a folyamatos izomgörcs problémák akadályozták meg a fellépéseit. Felépülése sajnos tovább tart, mint remélte, de egy kiváló orvosi csapat segíti a gyógyulásban.

A budapesti koncert ezért 2023. március 16-án, a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre a Broadway Event és a Multimedia Organisation szervezésében.

„Nagyon sajnálom, hogy még egyszer módosítanunk kell az európai turné dátumait;először a világjárvány miatt kellett, most pedig az egészségi állapotom miatt kell elhalasztanunk a koncerteket” – mondta Celine. „Jobban vagyok…, de az izomgörcsök néha még mindig jelentkeznek. Tökéletes formában szeretnék lenni, amikor újra színpadra állok. Őszintén szólva, már alig várom azt a pillanatot, de sajnos még nem állok készen. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy mielőbb visszatérjek és 100%-ot tudjak nyújtani a közönségemnek.” 

A megvásárolt belépőjegyek érvényesek az új 2023-as időpontra. Így a budapesti koncert esetében is, a megváltott jegyek érvényesek a 2023. március 16-i koncertre!

A további és a jegyekkel kapcsolatos kérdéseikkel vagy információkért forduljanak a Broadway Jegyirodához az info@broadway.hu címen. Amennyiben az új dátum nem lesz megfelelő Önnek, visszaváltási szándékát 2022. június 30-ig jelezheti. A jegyek árának visszatérítésére 2022. június 30. után kerül sor.

Celine Dion videóüzenete:
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024