Vivaldianno új generációs 3D koncert az Arénában! Jegyek és videó itt!

Kelt: 2016.07.01 Kovács Gergely

Vivaldianno új generációs 3D koncert az Arénában! Jegyek és videó itt! Egy lélegzetelállító 3D show Budapesten a Papp László Sportarénában 2016. november 13-án. A sztárvendég Tina Guo lesz.

Zene, filmvetítés, animáció, kortárs tánc és kimondott szavak egy hátborzongató történet bűvkörében, ami a barokk idők géniuszának reményeiről és veszteségeiről szól -  Antonio Vivaldi

A VIVALDIANNO szerzője Michael Dvořák cseh zenész és producer, aki Jaroslav Sveceny, cseh hegedű virtuózt kérte fel a közös munkára. A szövegkönyvet Tomas Belko, szintén cseh zenész, forgatókönyvíró és dramaturg írta. Az esemény vizuális koncepciója a Prague's Eallin Animation Company munkatársa Kosuke Sugimoto japán művész, rendező és animátor fantáziájából született meg.

A szimfonikus és könnyűzenei hangszereléssel ellátott zenekar a színpad középső részét foglalja el, két hatalmas kivetítő között. A páratlan zenei élményt tovább fokozza a 3D hatás, a komplex és kifinomult fény design, ami a legmodernebb technológiával valósul meg.

Fotó: Mihal Shozda

A VIVALDIANNO 2015. év júniusában 15 000 néző előtt, telt házzal mutatkozott be prágai O2 Arénában, ahol nagyon lelkes fogadtatást kapott. A soron következő csehországi turnén a hatalmas érdeklődésnek köszönhetően minden állomáson délutáni műsor is a programba került.

Célunk, hogy a műsor látogatói látványos zenei és vizuális élménnyel gazdagodjanak, egyúttal megismerhessék a barokk géniusz Antonio Vivaldi munkásságát új elgondolásban. A koncerteken egy sor kiváló zenész és karmester kap lehetőséget arra, hogy eredeti és érzelemdús zenét közvetíthessenek, amely könnyen fogyasztható minden korosztály számára.

Ebben az egyedülálló, igényes és sokoldalú műsorban vendégként szerepel számos zenei virtuóz a világ minden tájáról: a VIVALDIANNO nagyszabású nyitókoncertjén fellép Tina Guo, a híres akusztikus és elektronikus cselló virtuóz. A történet könnyen a kért nyelvre adaptálható és örömmel dolgozunk együtt helyi zenészekkel is. A VIVALDIANNO egy olyan műsor, amibe bebocsátást nyernek helyi zenészek (szólisták, húros hangszerek, ritmus szekció)

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!


Videó:

Megosztás:


 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK