Kultúraonline logo
facebook twitter RSS

XIII. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé

2013.04.24 Kovács Gergely

XIII. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé

Ákos, EDDA Művek, Hooligans, Neoton Família, Balkan Fanatik és számtalan program várja a látogatókat! Jöjjön el idén is a békéscsabai sörfesztiválra. Akciós segyek és részletes program lentebb. 2013. június 13-tól 4 napig újra sörfesztivál.

1-ET FIZET, 2-T VIHET AKCIÓ!
Váltsd meg a napi belépőjegyedet és a vasárnapi napon ingyen vehetsz részt!

Már hagyományosnak lehet tekinteni a 2001. évtől megrendezett Csabai Sörfesztivál és Csülökparádét, melyen számos sörgyártó képviselteti magát és népszerűsíti a legújabb termékeiket, illetve a már ismert és megszeretett márkákat is.

A békéscsabai Városi Sportcsarnok zöldövezetében elterülő rendezvény céljai között szerepel a kulturált sörfogyasztás megteremtése és népszerűsítése, Békéscsaba város idegenforgalmi kínálatának bővítése, Békés megye és Békéscsaba nevezetességeinek, látványosságainak minél szélesebb körben való megismertetése, a nemzetközi kapcsolatok erősítése, valamint a magyar gasztronómiai hagyományok ápolása.

A 4 napos fesztivál több csemegével, különlegességgel is szolgál.
A rendezvény első napján a szokásoknak megfelelően az ejtőernyősöknek köszönhetően az égből érkezik az első söröshordó. Nem csak az országban, de talán még a világon sem volt olyan sörfesztivál, ahol mintegy 100 fajta csapolt sörrel ismerkedhetnek meg a látogatók, és a bátrabbak kóstolhatnak végig. A hazánkban ismert nagy sörgyárak mellett bemutatkoznak a Házi Kézműves Sörfőzdék is. A fesztivál rangját mutatja, hogy csaknem 50 féle cseh sör kóstolható a rendezvény ideje alatt, kicsit megismerkedve a cseh sörkultúrával.
Magyarország leglátogatottabb Sörfesztiválján és egyetlen csülökparádéján a hagyományokhoz híven a sört 1 l-es korsókból fogyaszthatják a folyékony kenyér szerelmesei.

A közönséget naponta élő koncertek szórakoztatják, a magyar zenei élet nagyágyúi lépnek a színpadra. Online jegyvásárlás és részletes napi program és műsor terv ide kattintva érhető el!

A rendezvény keretein belül lesz megrendezésre idén harmadik alkalommal a Kárpát Medence Nemzeti Értékei és Hungarikumai Kiállítás és Vásár, amelynek során megismerkedhetnek a rendezvényre kilátogatók e vidék jellegzetességeivel, mezőgazdasági termékeivel, sajátosságaival, kézműves értékeivel a környező településeken élő termelőktől egészen a nagy múltú gyártókig.

A csütörtöki, pénteki és szombati jegyek ingyenes belépésre jogosítanak a vasárnapi napra. Online jegyvásárlás és részletes napi program és műsor terv ide kattintva érhető el!
Ez is érdekelhet

 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
LEGÚJABB VIDEÓK
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - KultúraOnline.hu 2011-2024