Zéró gravitáció - Repülő cirkusz Budapesten! Jegyek itt!

Kelt: 2014.09.28 Kovács Gergely

Zéró gravitáció - Repülő cirkusz Budapesten! Jegyek itt! Jegyek már kaphatóak a Fővárosi Nagycirkusz látványos repülő cirkusz előadására. Lézershow, kutyák, bohóc és sok sok látványosság várja 2014-ben és 2015-ben is a budapesti cirkusz új műsorában a nézőket.

2014 októberében debütál a Zéró Gravitáció - A repülő cirkusz című produkció a Fővárosi Nagycirkuszban! A fellépők igazi izgalmas showt állítanak színpadra.

Andrea Prince lézershowjával rendkívül látványos fényjátékot varázsol a porondra. A fantasztikus hangulatú produkció a legkorszerűbb fény- és hangtechnikával varázsolja el a különleges cirkuszélményre vágyó közönséget.
 

Fellép a Cherifian Trouple a 12 tagú marokkói csoport tradicionális cirkuszi formáció nemzedékek óta. A kimagasló akrobatikus tudást igénylő számban az artisták egymás vállára állva több embernyi magas gúlákat, emberi piramisokat alkotnak. Produkciójukkal a 2012-es Monte Carlo-i Cirkuszfesztiválon különdíjat nyertek.

Látható lesz még Stauberti hajlógó levegőszáma, de a Carussel levegőszáma is káprázatos lesz.

Paolo Folco a mintegy 40 „repülő” kutyát felsorakoztató showjával érkezik, míg a Ho Hot csoport egy klasszikus kínai cirkuszművészet kimagasló színvonalú produkciót mutat majd be.

 Fellép még a Cat Wall is, akik egy világhírű kanadai akrobatikus ugrócsoport és a levegőben repülve, szaltózva nyaktörő mutatványokat ad elő a hatalmas üvegfal két oldalán elhelyezett gumiasztalokon.


Az előadásokra már elindult az online jegyértékesítés.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS IDE KATTINTVA!

Természetesen a bohócok sem maradnak ki, hiszen ahogy perec úgy bohóc nélkül sincsen cirkusz.

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Cirque du Soleil Quidam 2015-ben az Arénában! Jegyvásárlás és videó itt!
2015. február 13-15 között Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a híres cirkusz a Cirque du Soleil. A látványos show budapesti előadásaira érdemes időben jegyet váltani.
Recirquel - Párizs Éjjel a MÜPA Cafe Sátorban - Jegyek itt!
A Művészetek Palotájánál a Müpa mellett felállítandó CAFe Sátorban 2014. október 3-án egy új showt mutat be Recirquel a, ami teljesen más, mint az eddigiek.
Mamma Mia 2021-ben újra a Madáchban! Jegyek 2000 forinttól  itt!
2021 áprilisában több mint 10 alkalommal lesz látható a Mamma Mia! a Madách Színházban. Az előadásokra akár már 2000 forinttól kaphatóak a jegyek!
Vangelis filmzenei koncert Debrecenben - Jegyek itt!
A Vangelis szimfonikus filmzenei koncerten Debrecenben 2021. június 14-én a Kölcsey Központban a legismertebb filmzenéit hallhatjuk majd nagyzenekari kísérettel. Jegyek itt!
Tom Jones koncert 2021-ben a Veszprém Festen a Veszprém Arénában - Jegyek itt!
Tom Jones koncertje 2021. július 18-án kerül megrendezésre Veszprémben az Veszprém Arénában. Jegyek itt!
Bonnie Tyler koncert 2021-ben Budapesten a Barba Negraban - Jegyek itt!
Bonnie Tyler koncertje 2021. június 18-án Budapesten a Barba Negraba kerül megrendzére. Jegyek itt!
John Williams Star Wars 2021-ben a Zeneakadémián - Jegyek itt!
Hollerung Gábor által a John Williams: Star Wars koncert 2021. május 2-án délelőtt kerül megrendezésre Budapesten a Zeneakadémián! Jegyek itt!
Presser koncert 2021-ben - Országos turné - Jegyek itt!
Presser Gábor koncertturnéra indul 2021-ben. Jegyek és helyszínek itt!

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK