4D mozi Budapesten a Westend City Centerben! Videó itt!

Kelt: 2012.11.10 Kovács Gergely

4D mozi Budapesten a Westend City Centerben! Videó itt! Négydimenziós mozi Magyarországon! A Cinemy City Westend egy 4D-s teremmel bővül. Jön a 4Dx!

A 4DX terem lenyűgöző és egyedülálló élményt kínál, amit a néző saját bőrén érezhet, és a film részesévé válhat. A valósághű és kifinomult 4D-hatás tökéletes szinkronban van a vásznon folyó cselekménnyel, ez peidg fokozza a nézők mozifilm élményét.

Úgynevezett 4D-s teremmel bővül a Cinema City Westend. A 4D elnevezés lényege, hogy a filmek két, illetve háromdimenziós vizuális megjelenítését egyéb effektekkel, így a székek mozgatásával, légmozgatással, időjárási effektekkel, illatokkal egészítik ki a moziban, természetesen összhangban a vásznon zajló eseményekkel.

Ilyen lesz a 4D mozizás:

Amennyiben szereti a különleges programokat akkor nézze meg a kapcsolódó cikkeinket a cikk alatt és csatlakozzon hozzánk a facebookon is, így nem marad le róluk. Csatlakozáshoz kattintson ide!

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Interaktív vacsoraszínház Budapesten! Jegyek itt!
Az Orfeum Club ad otthont a különleges előadásoknak, amit nem érdemes kihagyni. Az előadás magában foglal egy 4 fogásos vacsorát is. Különleges és egyedi ajándék lehet ez mindenkinek.
Horrorház Budapesten! A rettegés élőben! Jegyek itt!
Vedd meg belépődet a Horrorházba! A HOUSE of HORROR BUDAPEST egy interaktív horror színház, vagy még inkább egy túra a sötétség birodalmában, amely az amerikai horror házak (haunted house), és elvarázsolt kastélyok mintájára készült. Belépő vásárlásod ne halogasd!
51-es körzet! Jegyek az UFÓ-ba!
Az ötvenegyes körzet megnyitotta kapuit! Az igazság odaát van! Vedd meg jegyeidet már most! Az UFÓ hangár megnyitja kapuit! A leleplező interaktív élményszínház várja az érdeklődőket. A hangár a világon elsőként nyitja meg kapuit! Jegyek itt ...
3D élmény az Operában!
3D-s vizuális technikát alkalmazó produkciót mutatnak be 2011. szeptember 9-én a budapesti dalszínházban. Bartók: A kékszakállú herceg vára című operája hármas koprodukcióban, a kínai állam, a velencei La Fenice színház és a Magyar Állami ...
Csokoládé Múzeum és Kiállítás Budapesten! Jegyek itt a csoki kóstolásra!
Csokoládé kóstolás, túrák és különlegességek várják Budapesten a Csokoládé Múzeum látogatóit. Igazán jó ajándék mindenkinek. Vegye meg most a belépőjét!
TOP 10 program 2013 első felében!
Anyák napi ajándék, Nőnapi meglepetés, vagy egyszerűen csak egy jó ötlet ha különleges vagy érdekes programra akarsz a családdal vagy a pároddal menni. Ezeket keresik most a legtöbben!
Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!
Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.
Játék kiállítás nyílt Budapesten! Nézd meg INGYEN!
Játék a városban nyílt új állandó kiállítás. Akár ingyen is megnézheted az 1200 darabos budapesti kiállítás játékait. Az interaktív elemekkel tűzdelt kiállítás az Óbudai Múzeum új állandó Játéktörténeti kiállítása.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

Ezt olvasta már?x