Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad!

Kelt: 2013.07.23 Kovács Gergely

Döbbenet! Tíz emberből 5 rossz választ ad! Egy egyszerű kérdésre a felnőttek és a gyerekek fele is rossz választ ad. A témával már a TV is foglalkozott, hiszen egyszerű a kérdés.

A facebookon pár hete kezdett el terjedni az új őrület, amiben matek feladványokat adnak a látogatóknak. A döbbenet az, hogy az emberek jelentős része hibásan ad választ. Te tudod a helyes választ??

A feladvány:
121-120+9x0+4/4=?

A facebookon komoly vitát generál a kérdés. Oszd meg a cikket és írd ki mellé szerinted mi az eredmény és figyeld meg mások mit mondanak.  Meg fogsz lepődni, hogy hányan írnak majd más eredményt.

Az eredményt beírhatod kommentként is hozzánk!

 


Egyéb érdekes hírek a cikk alatt találhatóak! Érdemes elolvasni!

Ha nem szeretnél lemaradni a hasonlóan érdekes hírekről, akkor csatlakozz hozzánk a facebookon is.

 
Tudtad, hogy Budapesten van Csokoládé múzeum is csoki kóstolással? Vicces és érdekes programok egybegyűjtve
ide kattintva!

 

Megosztás:Kapcsolódó hírek:

Horrorház Budapesten! A rettegés élőben! Jegyek itt!
Vedd meg belépődet a Horrorházba! A HOUSE of HORROR BUDAPEST egy interaktív horror színház, vagy még inkább egy túra a sötétség birodalmában, amely az amerikai horror házak (haunted house), és elvarázsolt kastélyok mintájára készült. Belépő vásárlásod ne halogasd!
Vicces vagy érdekes programok!
Sokan keresünk érdekes és vicces programokat. Ezeket gyűjtöttük mi most egybe!
Dumaszínház jegyek!
A Dumaszínház tagjait nem kell bemutatni. Előadásaikra a jegyvásárlás szinte verseny, hiszen a jegyfoglalás megkezdésekor pillanatok alatt elfogynak a jegyek. Érdemes hát online foglalni. A Corvin Dumaszínház stand-up comedy műsoraira jegyek kaphatóak!
Átverés! Minden facebook felhasználónak olvasnia kell!
Sajnos számtalan olyan dolog terjed a facebookon, amire ha csak kicsit is rákeresne a látogató, akkor rájönne, hogy nem igaz. Most egy a facebook új keresője a Graphic Search kapcsán.
Személyiség teszt fákkal! Te milyen vagy?
9 fa és 1 válasz! Így jellemezhetnénk a neten terjedő új tesztet.
Így lopnak a zsebtolvajok! Videó itt! Ezt látni kell!
Előzze meg a zsebtolvajokat. Bemutatjuk, hogyan lopnak a tolvajok. A karácsonyi vásárokban sajnos rengeteg lehetőség adódik. Előzzük meg a bajt.
INGYENESEN látogatható a Süsü és barátai kiállítás Budapesten!
Életnagyságú figurákkal várnak! Süsü és barátai – életre kelt Mesehősök kiállítás nyílik Budapesten, ahol teljes embernagyságban a valóságban is megjelennek a mese figurák.
INGYENES hajó és villamostúra is lesz az Idegenvezetők Világnapján!
2018-ban február 22-25. között szervezik meg Budapesten az Idegenvezetők Világnapját. A világnapon ingyenes villamosos és hajós városnézésekre invitálják az érdeklődőket.

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK

CSATLAKOZZ HOZZÁNKLEGOLVASOTTABB HÍREK